Végső búcsú

2022.01.15. 16:05

Hatalmas tömeg kísérte utolsó útjára Babicsek Bernátot

A pandémia kezdete óta nem láttunk annyi embert gyászszertartáson, mint amennyien elmentek Babicsek Bernát temetésére.

A solymári temető megtelt azokkal, akik utolsó útjára szeretnék kísérni a megrázó tragédiában, 41 évesen elhunyt művészt.  Babicsek Bernát koporsójánál sorban állnak az emberek, hogy valamennyien egy szál virágot helyezzenek el ott, búcsúzva a színésztől - írja a Bors.

Forrás: Koncz Márton / Origo

 

Babicsek Bernát földi maradványait a solymári temetőben helyezték örök nyugalomra.

Forrás: Koncz Márton / Origo

 

A temetésen a családja, barátai, pályatársai búcsúztak tőle. Búcsúbeszédet mondott Solymár polgármestere, Szente Kálmán és zenésztársa, a Paddy and Rats frontembere, Oravecz Kristóf.

Forrás: Koncz Márton / Origo

A beszédek végén felolvasták Sík Sándor válaszút című versét, ezután következett az egyházi búcsúszertartás. A gyászoló tömeg végül elkísérte utolsó útjára a színészt, egy lovaskocsival vitték a koporsóját a ravataltól a sírhelyéhez. Harmónikájával együtt temették el.

Forrás: Koncz Márton / Origo

A Szeress most!, a Barátok közt és a Jóban Rosszban sztárja, a Paddy And The Rats és számos más zenekar vendégzenésze egy lakástűzben vesztette életét az év első napján, feltehetően füstmérgezés áldozata lett. Szüleinek a veszteség fájdalmán kívül azt is el kellett viselniük, hogy ők találtak rá fiuk holttestére, édesapja törte be az ajtót, miután rájötttek szörnyű baleset történhetett.

Forrás: Koncz Márton / Origo

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában