Leleplezés

2022.01.17. 15:35

Elképesztő! Összefutott a kerecsendi párduccal a polgármester

Szervál után újabb egzotikus állat kóborol Heves megyében, vagy mégsem?

Tavaly sem volt hiány szokatlan állatokból. Sokan kétkedve fogadták, hogy a Bükki Nemzeti Park területén egy szervál sétálgat. Azonban hamarosan sikerült befogni az állatot, aki később sajnos koronavírus fertőzésben el is pusztult. A fekete párduc nyomára viszont december közepe óta sem akadtak, csak videofelvételek keringenek róla a világhálón. A nagymacskát először  Kiskunhalason filmezték le - írja a Heol.hu cikkében. 

A nagyragadozó egyre közeledett Heves megyéhez, a következő észlelés már Szolnokról érkezett. Most pedig egy Kerecsend mellett készült felvétel terjed az interneten. A videó alapján sokan azt mondják, hogy jól látható, hogy ez bizony egy fekete párduc.

A Heol.hu megkereste Sári Lászlót, Kerecsend polgármesterét, hogy kiderítsék, a településen mit szólnak ehhez a felvételhez és ő mit gondol róla. Mint elmondta, ő maga is találkozott a párduccal, ami nem volt más mint egy fekete macska. 

Illusztráció: 123RF

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában