Circus Maximus

2017.10.25. 11:01

Szupershow lesz Budapesten

A Magyar Nemzeti Cirkusz alapítója, az egyetlen Kossuth-díjas cirkuszművész, Richter József a Papp László Budapest Sportcsarnokban bemutatja csodálatos cirkuszbirodalmát. A Circus Maximus október 28-án várja a látogatókat.

A Circus Maximusban látható lesz a világ legnagyobb egzotikus, elefántokat, tevéket, zsiráfokat felvonultató állatprodukciója, a nézők akrobaták, zsonglőrök mutatványait csodálhatják. Az újra reneszánszát élő klasszikus cirkusz derűjét vidám kutyarevü és zenélő bohócok idézik fel, a modern szenzációt az extrém, 10 méteres magasságba ugrató Fmx motorosok látványos és veszélyes, akrobatikus világszáma jelenti.

A Circus Maximusban a Richter csoport ifj. Richter József vezetésével bemutatja az Arany Pierrot-díjas, világhírű lovas akrobata produkcióját, és láthatjuk a jövő évi Monte Carlo-i Nemzetközi Cirkuszfesztivál nagydíjára esélyes, romantikusan szép lovasbalett-számot, melyben az ifjú cirkuszművész partnere Merrylu Casselly. A Casselly-család igazi világsztárokból áll, a Monte-Carlo-i Arany Bohóc-díjas Rene Casselly Jr. öt afrikai elefántja közreműködésével lélegzetelállító akrobata-produkciót mutat be.

A nagyszerű cirkuszi hangulatot fokozza a Magyar Nemzeti Cirkusz nyolc tagú zenekara és a tehetséges afrikai énekesnő, Lady Masallah.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában