Gazdaság

2013.05.08. 16:38

Segítség a KISOSZ-tól

Zalaegerszeg - Éves taggyűlését tartotta szerdán a Kereskedők és Vendéglátók Zala Megyei Érdekképviseleti Egyesülete (KISOSZ).

Hajdu Péter

Elsőként a zalaegerszegi piac fejlesztéséről és rendezvényterveiről számolt be az érdeklődőknek Horváth István, a vásárcsarnok vezetője. Többek között elmondta, idei szezonális rendezvényeiken májusban az eper, augusztusban a paradicsom és a zöldségfélék, télen pedig a disznóölés hagyományainak népszerűsítésére szerveznek az immár közösségi helynek számító szabadtéri részen programokat.

A piac egy életmentő defibrillátor beszerzésére készül, amihez a rendezvényeken gyűjtenek is. A KISOSZ is hozzájárult az eszköz megvásárlásához,   az összeget jelképesen Tóthné Prenner Beáta elnök adta át a vezetőnek. A taggyűlésen az elnök beszámolt a szervezet tavalyi tevékenységéről, ezen belül a megvalósult pályázataikról és szakképzéseikről. A gyűlésen megjelent dr. Antalffy Gábor, a KISOSZ ügyvezető elnöke az érdekvédelmi szervezet aktuális céljairól szólt, továbbá a fiatal vállalkozók szövetségével (FIVOSZ) együtt tervezett vállalkozói képzésekről. Az országos szövetség a FIVOSZ-szal közösen pályázott a fiatal vállalkozók képzésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!