Gazdaság

2009.09.26. 02:29

Elismerték a munkájukat

Gosztola - A turisztikai világnap apropóján a Nyugat-dunántúli Regionális Idegenforgalmi Bizottság elismerő oklevelekkel és díjakkal jutalmazta mindazon személyeket és szervezeteket, akik kiemelkedő tevékenységükkel hozzájárultak a régió fejlődéséért.

zaol.hu

Az idei díjkiosztót a gyönyörű környezetben fekvő Gosztola Gyöngye Wellness Hotelben tartották, ahol Walter Dezső, a bizottság elnöke köszöntőjében arról szólt, hogy a Nyugat-Dunántúl Turizmusáért nevű díj odaítélésekor a szolgáltatók esetében főleg az ár-érték arányt vették figyelembe, illetve az elismerés értékét növeli, hogy annak odaítéléséről ezúttal is az idegenforgalomban jártas szakemberek döntöttek.

A régióban ezúttal is kilenc elismerés talált gazdára. A zalai kitüntetettek közt szerepel a Nagyrécséhez tartozó Nagybacónaki-hegyen összesen négy falusi vendégházat működtető Hajdú Gézáné. Az elismerést egyebek mellett a különleges szolgáltatásokkal indokolták, hiszen mozgáskorlátozottak számára kialakított és bababarát szállóhelyeik is vannak. Kitüntetést kapott a megyei közgyűlés hivatalában dolgozó Dietrich Balázs, aki a turisztikai egyesületek koordinációját és a döntések előkészítését látja el kitűnő szakértelemmel. Díjat vehetett át továbbá a házigazda hotel nevében Balogh Bernadett szállodaigazgató, mert tudatos és sikeres marketingmunkájuk révén a korábban kihalással fenyegetett település is újraéledt.

A zalai kitüntettek mellett díjat kapott Haragovics József, a fertőszéplaki Vasúti Lámpa Múzeum megalkotója, Jandl Kálmán soproni borász, a szintén soproni Volt Fesztivál két főszervezője, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert, Bokányiné Boda Gyöngyi kőszegi turisztikai koordinátor, Czika László szombathelyi fotóriporter és Pereznyák Zoltán bükfürdői vállalkozó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!