Foci

2011.02.18. 06:15

ZTE FC: Simon Attila visszatér

Nagy valószínűséggel visszatér a ZTE FC labdarúgócsapatához Simon Attila, aki az ősszel is a kék-fehérek együttesét erősítette. Az erről szóló megállapodást ma írhatja alá.

Kerkai Attila

Tegnapi számunkban már beszámoltunk róla, hogy az ősszel a Kecskemét csapatától kölcsönben a  ZTE FC-t erősítő Simon Attila visszatérhet a zalai megyeszékhelyre. Az erről szóló megállapodás megszületett a ZTE FC és a Kecskeméti TE-Ereco között.

– A hír igaz, de véglegesen csak pénteken dőlhet el ez a kérdés, ugyanis a játékossal akkor írjuk alá a szerződést – nyilatkozta tegnap esti érdeklődésünkre Nagy Ferenc, az egerszegi klub elnöke. – Mi ugyanis csak akkor szeretnénk hivatalosan is bejelenteni mindezt, ha valóban megtörténik a szerződéskötés. Simon a megállapodás szerint június 30-ig kerül hozzánk vissza kölcsönben. Hasonló a helyzet a Bőcsről érkező kapus Szabó Ádámmal is, akivel szintén pénteken szeretnénk aláírni a leigazolásáról szóló dokumentumot.

A támadó Simon Attila az ősszel öt találatig jutott a kék-fehérek színeiben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!