Foci

2015.04.27. 17:04

Labdarúgó megyei MK: április 28-án sorsolás

A tavaszi első fordulóval folytatódtak a labdarúgó Magyar Kupa Zala megyei selejtezői. A negyeddöntők sorsolását pedig kedden rendezik.

Bozó Péter

Előbb lássuk a selejtezők negyedik fordulójának eredményeit. Vastag betűvel emeltük ki a párharcokból továbbjutott csapatokat:

Böde–Tarr Sprint Andráshida 0-2 (0-1), Zalaszentgyörgy–Olajmunkás Gellénháza 1-3 (0-2), Lenti TSZ– Lenti TE Sport 36 0-4 (0-2), Türje–Zalagrár Pókaszepetk 1-0 (0-0), Gelse Termál– Nagykanizsa 0-16 (0-4), Műszer Automatika Tótszentmárton– Semjénháza 1-1 (0-1) - büntetőkkel: 4-2, AF Páterdomb–Csács-Nemesapáti 1-1 (1-1).

Az Alsópáhok–Hévíz mérkőzést a hazaiak lemondták, a versenybizottság pedig az összecsapást 3-0-ás gólkülönbséggel a vétlen Hévíz javára igazolja. Így természetesen a fürdővárosiak jutottak a következő körbe.

A vetélkedésben pedig nincs megállás: a labdarúgó Magyar Kupa megyei selejtezőiben az ötödik forduló nyilvános sorsolására április 28-án délután három órakor kerül sor a Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóságának székházában (Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51., II. emelet).

A sorsolásról terveink szerint honlapunkon, a zaol.hu-n 15 órától élőképes közvetítéssel jelentkezünk. Így az érintett csapatok szurkolói azonnal információt kaphatnak arról, hogy kedvenceik kikkel kerülnek szembe a következő körben, mely egyébként a legjobb négy közé kerülésről dönt majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!