Foci

2006.10.14. 02:25

Javítani szeretnének Barcson a hévíziek

Hévíz (bl) - A fürdővárosi együttes a hét végén hazai pályán váratlanul vereséget szenvedett a hasonló játékerőt képviselő BKV Előrétől. Vasárnap 15 órakor Barcson szeretnének javítani Glázer Róbert tanítványai.

nincs nev

Hollé László szakosztályvezetőtől azt is megtudtuk, hogy megállapodtak a ZTE FC-vel, így a Hévíz-ZTE Magyar Kupa mérkőzést október 25-én 18 órakor Egerszegen rendezik. A fürdővárosiak azért mondtak le a pályaválasztói jogról, mert náluk szerdán délután lehetett volna játszani a találkozót, s úgy gondolták, hogy a szurkolók érdeke azt kívánja, este lényegesen nagyobb nézőszám előtt rendezzék a találkozót, s Hévízről úgy is nagyon sokan át szoktak járni a kék-fehérek bajnoki találkozójára, így nem okoz gondot, hogy a zalai Magyar Kupa rangadót a megyeszékhelyen játsszák.

A szakosztályvezető a Barcs elleni találkozóról annyit mondott, a vendéglátóik képesek jó játékra, ezért nem lesz könnyű dolguk, de szeretnék a múlt héten elhullajtott pontokat pótolni. A fiúk fogadkoznak, s remélhetőleg ennek meg is lesz majd az eredménye a hét végén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!