Foci

2012.02.03. 17:31

Dolgoznak már az B III-as csapatok is

A honi labdarúgás harmadik vonalában szereplő zalai csapatok szorgalmasan készülnek a tavaszra. Mind a három NB III-as gárda sok edzőmeccset játszik.

Bóbics László

 A Hévíz FC már január 2-án elkezdte a felkészülést Damina László edző irányításával.

- Az első két héten az U19 korosztályos csapatból egészült ki a felkészülést elkezdő keret 8 játékossal, akikre kíváncsi voltam, mennyit léptek előre az elmúlt fél év alatt. Kónya Kornél (16 éves), Keszthelyi Péter (17) és Békési Márk (18) felkerült a felnőtt csapat keretébe  -mondta a tréner.  - A három fiatalember a tavasz meglepetés emberei lehetnek. A harmadik héten aztán csatlakoztak a felkészüléshez rutinos korú játékosaim is, így január 16-ától a teljes kerettel dolgozunk. Edzéseinket teremben a sportcsarnokban, konditeremben, uszodában és az erdőben végezzük pályahiány miatt. Az edzőmeccseink nagy részét Egerszegen a műfüves pályán játsszuk. Az előkészületi meccseken a fiatalok szerepeltetését helyezem előtérbe. A keretből Keszei Péter Ausztriába igazolt, Babati Tamás Kanizsára megy fél évre kölcsön. Keszei Péter pótlását igazolással kell megoldani.

Edzőmérkőzés
Február 7., 18.00 Balatonfüred-Hévíz
 Február 11., 15.00 Siófok-Hévíz
Február 18., 16.30 Hévíz-Pénzügyőr SE
Február 25., 15.00 Lenti TE- Hévíz
Március 3., 11.00 Tapolca-Hévíz

A ZTE FC II. együttese Preisinger Sándor irányításával készül. Napi egy edzéssel gyűjtik az erőt a tavaszi szezonra. Vörös, Jasarevic és Mavolo az első keretben tréningezik. A létszám kicsi, hiszen csak nyolcan maradtak, akik rendszeresen látogatják a hajdani válogatott labdarúgó edzéseit. Ez azonban nem példátlan, s várhatóan változik is. A bajnokikra az alapkeretet mindig az NB I-ből visszajátszókkal szokták kiegészíteni.

Edzőmeccsek
Február 4., 11.00 ZTE II.-Zalalövő
Február 11., 11.00 ZTE II. -Tótszentmárton
Február 15., 16.00 ZTE II.-Lenti TE
Február 17., 16.00 ZTE II - ZTE U19.
Február 22., 16.00 ZTE II.- Körmend
Február 24. ZTE II.-ZTE U19
 Február 29., 16.00 ZTE II.-Teskánd
 Március 2. Lenti TE-ZTE II.

Az utolsó találkozót kivéve a meccseket a megyeszékhelyi műfüves pályán játsszák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!