Foci

2014.02.15. 19:27

A végén büntetőkkel: zalaszentgróti öröm

Nagykanizsa - Zárult a Téli Nagypályás Műfüves Felkészülési Labdarúgó Torna küzdelemsorozata, az utolsó játéknapon a helyosztók voltak soron, melyek közül a döntőt Nagykanizsán rendezték.

Kerkai Attila

A megyei csapatok versenyének fináléjában a Zalaszentgróti VFC és a Nagykanizsai LE csapott össze, s előbbiek büntetőkkel nyertek. Azt ugyan nem írhatjuk, hogy a három hétvégét felölelő kezdeményezés utolsó meccse volt a döntő, de a délelőtti időpont ellenére az érdeklődésen valamennyit dobott, hogy mégiscsak egy finálé volt soron, így mintegy hetven érdeklődő szemlélte a kanizsai műfüvesen történteket.

Az NLE - Szentgrót találkozón inkább a küzdelem dominált, a kapuk alig-alig kerültek veszélybe, talán a második játékrészt nyomta meg inkább a Zalaszentgrót, de gól nem esett a mérkőzésen. Következhettek a büntetők, melyeket valamivel eredményesebben rúgta ZVFC és ezzel az első ilyen jellegű téli kiírás győztese lett. Hazai oldalon munkahelyi elfoglaltság miatt több hiányzó is akadt, míg a vendégeknél természetesen a télen újonnan érkezett Németh András is ott volt a pályán.

A sárga mezes zalaszentgrótiak a végén büntetőkkel győzték le a Nagykanizsa LE-t a kanizsai fináléban (Fotó: Gergely Szilárd)



Döntő: Nagykanizsai LE - Zalaszentgróti VFC 0-0. Büntetőkkel: 1-2.
NLE: Gyulai A. - Hollender, Pozsgai, Kocsis D., Szép D., Nagy M. (Rittinger), Zsirai A., Völgyi (Schuller), Tislér, Turóczi (Anger), Szabó I. (Kovács P.). Edző: Gyulai Csaba. Zalaszentgrót: Tóth Zs. - Ferenczi (Szép M.), Éder, Komoróczi K., Balogh Z., Virágh, Láncz (Balogh Á.), Németh A. (Tóth R.), Gájer F. (Gájer P.), Tóth D., Komoróczi B. Edző: Rózsa László. A harmadik helyért vívott találkozón a Kiskanizsa és a Csesztreg mérkőzött egymással, s ugyan a Sáskák SE szerzett vezetést, de Fentős Pál együttese végül fordított a végén sérülések miatt már csak kilenc emberrel játszó piros-fekete mezesek ellen.

Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE - Femat Csesztreg SE 1-3 (1-2)
Kiskanizsa: Munkácsi - Molnár P., Kálovics, Dolmányos, Horváth G., Póka, Kovács B., Gerencsér, Dénes Cs., Kálcsics F., Horváth Zs. Edző: Sneff Ferenc. Csesztreg: Fábián - Molnár G., Kocsis Sz., Pászti, Kiss B., Nagy N., Kulcsár G., Kovács M., Mánfai, Szabó D., Szekeres. Edző: Fentős Pál. G.: Horváth Zs., illetve Kulcsár G. (2), Nagy N.

Az 5. helyért: Letenye SE - Tóth-Hús Pókaszepetk 1-4 (1-1). G.: Horváth M., illetve Büki, Kónya, Orbán, Lepár.
A 7. helyért: Szepetnek – Böde 4-0 (1-0). G.: Luki (2), Erdős, Kollár.
A 9. helyért: Semjénháza SE - Lets do it Technoroll Teskánd KSE 4-0 (2-0). G.: Horváth R., Sáfrán R., Németh, Orsós.
A 11. helyért: Tótszentmárton – Alsópáhok 2-0 (1-0). G.: Rákhely, Dezső Zs.
A 13. helyért: Galambok SC - Szerszámsziget-Zalalövői TK 2-1 (1-1). G.: Németh Á., Tolnai, illetve Kaszás.
A 15. helyért: Zalakomár ESE - Lansystel-AF Páterdomb 6-6 (3-4). Büntetőkkel: 3-2. G.: Szefcsik (5), Horváth J., illetve Németh A. (2), Kaj L. (2), Németh Zs., Gyenese.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!