Foci

2012.03.21. 20:20

A Csesztreg nyerte a rangadót (videókkal, képgalériával)

A szombati slágermeccset behúzta Fentős Pál alakulata, ezzel - a szombati napra - átvették a vezetést a megyei bajnokságban. A másik szombati meccsen Szepetneken szenvedett vereséget az alakuló Gellénháza. Vasárnap hullottak a gólok és a piros lapok, hiszen az 5 mérkőzésből csak Zalaszentgróton nem volt kiállítás. Húzós meccset nyert Szepetken a Zalalövő, tovább menetel az immár listavezető Zalaszentgrót, bravúrgyőzelmet ért el Miklósfán az Egervár. A Semjénháza a Lentivel, a Teskánd pedig a Kiskanizsával játszott döntetlent. Eredmények. A tudósítás folyamatosan frissül!

Urbanics Pál

Tarr Sprint Andráshida SC - Femat Csesztreg SE 0-1 (0-1)

Andráshida, 250 néző. Jv.: Vass Zs.

Andráshida: Osbáth - Török, Sági A., Rohonczi, Dobos (Tóth D.), Horváth, Szíjártó, Varga (Sziráki), Tóth L. (Huber), Sági G. (Bakonyi), Kovács L. (Sifter). Edző: Dobos Sándor.

Csesztreg: Balogh - Kasza, dr. Fentős, Molnár, Pászti, Nemcsics, Szabó Zs., Nagy, Kiss (Herman), Pethő J., Szabó P. Edző: Fentős Pál.

Szépszámú nézősereg tette tiszteletét a megyei I. osztály szuperrangadójának számító Andráshida-Csesztreg mérkőzésen. Mindkét fél jó előjelekkel készült a találkozóra, hiszen az előző fordulóban a hidaiak is és a csesztregiek is 5 góllal terhelték ellenfeleik hálóját. Tapogató játékkal kezdődött a mérkőzés, érezhetően tisztelték egymást a csapatok, így elmaradt az "egymásnak esés". Az első negyed óra végén aztán egy remek Nagy-szabadrúgásnak tapsolhattak a vendégszurkolók, amit nem kis bravúrral tolt ki a léc alól Osbáth. A vendégek elsősorban pontrúgásokból voltak veszélyesek, ezt jelezte nem sokkal később egy keresztléces szabadrúgás is. Mezőnyben folyt a birkózás, ezt törte meg a 36. percben dr. Fentős Tibor, aki egy jobb oldali szöglet után először kapcsolt Kasza Osbáthról visszapattanó lövése után, és a hálóba emelte a labdát: 0-1. A gól után a hidaiak előbb Sági Gábor, majd Kovács Levente révén szerezhettek volna gólt, ám mindketten elkapkodták az adódó lehetőséget. A II. félidőben a Hida nagy erőket mozgósított az egyenlítésért, mezőnyfölényüket azonban nem tudták gólra váltani. A Csesztreg így megérdemelten hozta el a három pontot, még izgalmasabbá téve ezzel a bajnokságot.

Gólszerző: dr. Fentős.

Jók: Osbáth, Török, Sági A., illetve Fentős, Nagy, Pethő J.

Ifjúsági: Andráshida - Csesztreg 4-0.

Szepetnek SE - Gellénháza Farkas Pálinka 1-0 (0-0)

Szepetnek, 150 néző. Jv.: Földszin A.

Szepetnek: Csáki - Farkas, Kovács, Balázs, Kalinics, Luki, Tóth (Takács), Mercigány (Szabó), Nagy, Sáfrán, Szalai D. Edző: Iványi Lajos.

Gellénháza: Dóra - Friss, dr. Matus, Farkas, Miklós, Bakos (Borsos Cs.), Magyar (Szegleti), Nyári, Dávid, Simon, Koczor. Edző: Kovács Imre.

Kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, igaz az első félidőben a Gellénháza egy kapufával "többet tett" a sikerért a hazaiaknál. A második félidő is kimaradt vendégziccerrel kezdődött, és ahogy ilyenkor lenni szokott, büntetett az ellenfél. A hetvenedik perc derekán Mercigány révén vezetéshez jutottak a szepetnekiek, innen pedig már csak futott az eredmény után a Gellénháza. Összességében a döntetlen reálisabb lett volna a játék képéhez.

A mérkőzés után Kovács Imre vezetőedzővel beszélgettünk a Gellénháza tavaszi rajtjáról: - Sajnos ezúttal sem sikerült a pontszerzés - kezdte a tréner. - Megvoltak a lehetőségeink, de nem sikerült gólra váltani őket. Úgy érzem, a télen jól erősítettünk, de a sérülések sajnos nem kerülték el a csapatot. Hogy mást ne mondjak, Domján Bálint bokasérülése miatt még pályára sem léphetett tavasszal. Gondjainkat tetézte az is, hogy a Csesztreg elleni meccsen nem voltunk olyan morális állapotban, ami a győztes csapatokat jellemzi. Nem lehet egy szekeret két irányba húzni, ezért a vereség után elköszöntünk Farkas Máriótól és Balog Csabitól. Nekik a továbbiakra sok sikert kívánunk. Ami a Gellénházát illeti, Jimmy (Csányi Imre - a szerk.) halála után folyamatosan cserélődtek az edzők a gárdánál, ezért nem alakulhatott ki igazi nagybetűs csapat. Most az a feladat, hogy tavasszal fel kell építenünk egy ütőképes gárdát, ami a következő szezonban már a legjobbakkal is felveszi a versenyt. Rendet kell rakni Gellénházán, hiszen a szponzorok sokat tettek azért, hogy ebben a községben jó futball legyen - zárta mondandóját a szakvezető.

Gólszerző: Mercigány.

Jók: Farkas, Mercigány, Szalai D., illetve Farkas, Miklósi, Simon.

Ifjúsági: Szepetnek - Gellénháza 6-1.


Let's do It Technoroll TE - Kiskanizsai Sáskák SE 1-1 (0-0)

Teskánd, 150 néző. Jv.: Lapat D.

Teskánd: Fábián - Szabó A., Szita, Szabó B., Lepár, Zelkó, Mátyás, Palkó, Gerencsér (Simon), Kristóf (Milei), Lyes (Vas). Edző: Jandovics Jenő.

Kiskanizsa: Munkácsi - Ganzer (Cserfő), Csordás, Gyulai, Szántó, Horváth, Kálovics, Rajnai (Farkas), Kálcsics (Németh), Szelei, Lakics. Edző: Ifjovics Ferenc.

Több helyzetet is kidolgozott a hazai gárda, és ahogy lenni szokott, a vendégek találtak be a 70. perc tájékán, kihasználva Szita kiállítását. A Teskánd futott az eredmény után, és az utolsó pillanatban tudott egyenlíteni egy nagy bedobás utáni kavarodás után, Palkó révén.

Gólszerzők:
Palkó, ill. Lakics.

Jók: Mátyás, Lyes, Lepár, ill. Lakics, Rajnai.

Kiállítva: Szita (Teskánd, 58. p.).

Ifjúsági:
Teskánd - Kiskanizsa 4-2.


Semjénháza SE - Lenti TE 1-1 (0-0)

Semjénháza, 150 néző. Jv.: Molnár A.

Semjénháza:
Benkő - Hollander, Mulasics, Csóka, Nagy R., Kuzma, Szollár, Mód (Kovács S.), Kónya, Kocsis (Beke), Kovács B. (Stropka). Játékos-edző: Csóka Zsolt.

Lenti:
Papp - Lőrincz, Czigány, Ballai, Orbán, Szekeres, Kondákor, Kiss (Sebők), Pozsgai (Kosár), Takács, Völgyi (Horváth). Edző: Hermán István.


Videók a Semjénháza-Lenti mérkőzésről:


Kiélezett mérkőzést játszott egymással a megerősödött Semjénháza és a jól felkészített Lenti. Igazságos döntetlen született.


Az alábbi videót Horváth István Sityu küldte.


Gólszerzők:Szollár, ill. Pozsgai.

Jók: Hollander, Nagy R., Benkő, ill. Takács, Kondákor, Czigány.

Kiállítva: Szollár (90. p.), ill. Kondákor (88. p.).

Ifjúsági: Semjénháza - Lenti 3-4.


Miklósfa SE - Evo-Komplex Egervári TE 0-3 (0-0)

Miklósfa, 150 néző. Jv.: Kondákor.

Miklósfa: Hovánszki - Tóth (Pozsgai), Papp, Majtán T., Gerencsér (Korpics), Antalics, Orbán, László L.(Hajnal), Majtán G., Pongrácz, László R. Edző: Harcz Lajos.

Egervár:
Németh - Cséve, Papp, Pilisi, Varga, Bognár, Bencze (Szabó), Illés (Krajczár), Dömötör, Szente, Csalló (Bogdanovics). Játékos-edző: Bencze Péter.


Videók a Miklósfa-Egervár meccsről:


Gyenge játékvezetés mellett a győzelmet jobban akaró vendégcsapat megérdemelt győzelme.

Gólszerzők: Pilisi, Krajczár, Bogdanovics.

Jók: Majtán T., Hovánszki, ill. az egész csapat.

Kiállítva: Pongrácz (Miklósfa, 70. p.).

Ifjúsági: Miklósfa - Egervár 11-0.


Tóth Hús Pókaszepetk SE - Szerszámsziget-ZTK-Legea 2-3 (1-0)

Pókaszepetk, 250 néző. Jv.: Varga.

Pókaszepetk:
Juhász - Füzi, Pintyőke, Bertók, Tibola, Büki, Száraz, Mondai, Csik, Hemela (Seres), Csécs Z. Edző: Németh Ferenc.

Zalalövő:
Horváth G. - Horváth P., Pásztor, Kósik, Csáki, Hozbor, Gál (Toplak), Pintér, Flander, Kaszás (Erdei), Galambos (Járfás). Edző: Ostrom János.

Két góllal is vezettek a hazaiak, innen fordított a Zalalövő egy olyan mérkőzésen, amelyen három rúgott góljukból 2 öngól volt.

Gólszerzők: Csécs Z., Hemela, ill. Bertók (öngól), Büki (öngól), Flander.

Jók: az egész csapat, ill. Flander, Csáki, Kósik.

Kiállítva: Büki (Pókaszepetk, 82. p.).

Ifjúsági: Pókaszepetk - Zalalövő 1-4.


Pintér Antal videója:



Zalaszentgróti VFC - Műszerautomatika FC Napred 4-0 (2-0)

Zalaszentgrót, 250 néző. Jv.: Szente.

Zalaszentgrót:
Tóth Zs. - Balogh Á. (Fodor), Ferenczi, Éder, Balogh Z. (Gájer), Páli N., Kovács D., Varsányi, Virágh (Vasas), Tóth D., Komoróczi (Nagy K.). Edző: Rózsa László.

Napred:
Lajkó - Grudics, Sütő, Kovács I. (Kotnyek), Flander (Markek P.), Tislér, Horváth R., Kósa, Kovács Gy., Markek D. (Vuk), Kőrösi. Edző: Visnovics László.

A mesterhármast elérő hazai Tóth Dániel vezérletével újra győzött a Zalaszentgróti VFC, tovább nyújtva ezzel már az ősszel elkezdődött veretlenségi sorozatát. Rózsa László edzősködése alatt továbbra is győzni képes a szentgróti alakulat.

Gólszerzők:
Tóth D. (3), Varsányi.

Jók: Tóth D., Kovács D., Éder, Ferenczi, ill. Lajkó, Grudics.

Ifjúsági: Zalaszentgrót - FC Napred 5-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!