Foci

2015.06.02. 14:56

Egerszegen is fölényesen nyert a bajnok

Zalaegerszeg - Az NB II-es női labdarúgó-bajnokság rájátszásában Egerszegen is fölényesen győzött az élvonalba már feljutott Kóka FC.

ZTE FC - Kóka FC 1-9 (0-4)

Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Papp

ZTE: Fülöp Lukács, Széplaki, Harmath Szabó (Szollár), Vincze (Luczi), Pete, Király Gáspár, Kerkai, Szegedi. Edző: Kostorják Zsolt.

Zalai gólszerző: Király.

Kocsán Petrát (17) nem tudták megállítani az egerszegiek. Fotó: Katona Tibor

Nagyszerűen kezdte a mérkőzést a listavezető, a harmadik percben megszerezte a vezetést, az első negyedóra végén már három góllal vezetett. A házigazdák nem tudták felvenni a Kóka által diktált tempót, s a korosztályos válogatottak sorát felvonultató vendégek a játékrész hajrájában újabb gólt szereztek. A találkozó gyakorlatilag az első 45 perc során eldőlt.

A vendégek szünet után is diktálták a tempót , folytatták a gólgyártást. A ZTE nem tudta tartani Kocsánt, a Kóka csatárát, aki négy gólig jutott. A zalaiaknak a hajrában, 9-0 után sikerült gólt szerezniük, ám szerették volna nagyobb erőbedobásra késztetni az éllovast, de gyenge játékuk miatt ez nem sikerült. A ZTE FC az utolsó forduló eredményétől függetlenül a 4. helyen fejezi be a rájátszást, ami reálisnak mondható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!