Foci

2015.01.26. 15:50

Tálosi Szabina volta Göcsej nyerőembere

Zalaegerszeg - A női futsal NB II 13. fordulójában - nagyban a hazai páylán most bemutatkozó Tálosi Szabina három góljának köszönhetően - győzött a Göcsej SK.

Jóna István

Göcsej SK _Veresegyház VSK 5-3 (2-2)

Városi Sportcsarnok, 150 néző. Jv: Stárics.

Göcsej SK: Kiss - Megyeri, Tóth, Boda, Tálosi. Csere: Molnár, Horváth, Rózsás, Nagy. Edző: Szimán Bálint.

Gólszerzők: Tálosi (3), Megyeri, Boda ill: Mátyás (2), Szennai.

A nyitó hazai rohamok után a vendégek szereztek vezetést, aztán a Göcsej fordított, Tálosi Szabina két góljával. A hazai öröm azonban nem tarthatott sokáig, az ellenfél egy kontrából kiegyenlített a szünetre. Még az első játékrészben két büntetőt is kihagyott a Veresegyház.

Fehérben Tálosi Szabina, aki döntő érdemeket szerzett a sikerben
Fotó: Jóna István

A második játékrészben folytatódott a nyílt küzdelem mindkét oldalon több helyzettel, majd újra a vendégek kerültek előnybe. A 33. percben Szimán Bálint időt kért, és a rövid taktikai beszélgetés fordulatot hozott a hazaiak játékában. A következő öt perc alatt három hazai találat is született, miközben az ellenfél kapusát aki utolsó emberként szabálytalankodott a kapura törő Megyerivel szemben kiállította a játékvezető.

A Göcsej SK idei második mérkőzésén is megőrizte veretlenségét, és január 31-én Berettyóújfaluban folytatja a bajnokságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!