Foci

2015.01.12. 19:40

Az UFC Kupát először rendezték meg

Nagykanizsa – Először rendezték meg az utánpótlás teremfoci UFC Kupát a dél-zalai városban, s a szervezők a torna sikerén felbuzdulva idővel hagyományt is teremtenének belőle.

Kühne László

Első alkalommal került megrendezésre az UFC Kupa teremfoci torna az U7 és U8 korosztályok számára a Cserháti-csarnokban. A jó hangulatú tornán az U7-es korcsoportban a 2008. január 1-e, az U8-asoknál a 2007. január 1-e után születettek focizhattak. Mindkét korcsoportban végül kaposvári győzelem született a remek hangulatú rendezvényen.

- Örülünk, hogy sikerült tető alá hoznunk a tornát, mely jól szolgálta a gyermekek foci iránti elkötelezettségét – fogalmazott Visnovics László, az UFC Nagykanizsa utánpótlás-nevelésének szakmai vezetője. – Viszont nem csupán a picik, hanem szüleik, nagyszüleik és az edzők is örömmel jöttek a tornára. S ha már ilyen jól sikerült az első, szeretnénk a kupából hagyományt is teremteni.

Végeredmény. U7: 1. Bene Akadémia Kaposvár, 2. UFC Nagykanizsa I, 3. FC Ajka, 4. UFC Nagykanizsa II. U8: 1. Bene Akadémia Kaposvár, 2. Kaposvári Kölyökcsapat, 3. UFC Nagykanizsa I, 4. UFC Nagykanizsa II, 5. FC Ajka, 6. Hévíz SK.

A folytatás nem sokat késik: január 24-én a Cserháti-csarnokban az U11- és U12-es korosztályoknak, február 24-én pedig az U9-es és U10-es korosztályoknak szerveznek kupát a kanizsaiak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!