Foci

2014.08.04. 13:21

A Lenti TE harmadik lett a Négy Város Tornán

A 35. alkalommal megrendezett Négy Város Labdarúgó Tornán Lenti képviselte a zalai színeket. A csapat a harmadik helyet szerezte meg.

Bozó Péter

A hétvégén, Barcson lezajlott viadalon a hazai csapat mellett a Lenti TE, a Celldömölki VSE és a Körmendi FC vesz részt már 1980 óta.

Szombaton az elődöntőkkel indult a küzdelem, ahol a Lenti a tavaly még NB III-as Körmendtől 3-2-re kikapott. Ezt követően vasárnap a Somogy megyei másodosztályban szereplő Barccsal találkozott a harmadik helyért, és 7-1-es győzelmet aratot, s ezzel megszerezte a bronzérmet. A tornát a Celldömölk nyerte, amely a döntőben 3-1-re legyőzte a Körmendet, és ezzel tizedik alkalommal hódította el a kupát.

– Egy erősebb és egy gyengébb ellenféllel játszottunk – értékelte a tornát Sebők József, az LTE játékosedzője. – A torna jól szolgálta a felkészülésünket a jövő héten induló bajnokságra.

A Lenti játékosai két különdíjat is elhoztak: Balogh Balázst a tavalyi év után idén is a legjobb kapusnak választották, míg a gólkirályi címet a hét találatot jegyző Horváth Péter szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!