Foci

2014.04.18. 13:15

Tarr Sprint Andráshida: Újabb rangadó – itthon

Zalaegerszeg - Újabb rangadó vár a labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában a Tarr Sprint Andráshidára. Dobos Sándor csapata szombaton (17.00) a Győri ETO II-t fogadja.

Kerkai Attila

Egy hete is hasonló volt a helyzet zalai szempontból, annyi különbséggel, hogy akkor az Andráshida idegenbeli rangadóra készült a Csákvár ellen. Ezen végül kikaptak a zalaiak, most viszont hazai pályán következik hasonló „besorolású" mérkőzés. És ez az, aminek kifejezetten örülnek az andráshidai klubnál.

A hidaiak jelenleg az ötödikek, de mindössze két ponttal vannak lemaradva a második Győr II. mögött, ami hű képet ad arról is, mennyire szoros az élmezőny állása.

– Nagyon örülök neki, hogy rangadókat vívunk, s ez volt a célunk, hogy a bajnokság utolsó harmadában ilyen kihívások elé nézzünk – jegyezte meg Dobos Sándor. – Hát itt van, és a célunk, hogy minél jobb helyezést érjünk el a pontvadászat végére. Most is nehéz mérkőzés vár ránk, de még egyszer mondom, mi ennek nagyon örülünk. A Győr második együttesében több korosztályos válogatott is futballozik, vagyis jó csapattal találkozunk, de mi sem vagyunk rosszak. Miután a bajnokság meglehetősen kiélezett, szerintem az apró pontok is sokat érhetnek a végén, de persze nem azt akarom ezzel mondani, hogy megelégednénk a döntetlennek. Sőt, a célunk egyértelműen a győriek kétvállra fektetése, ehhez szervezett, jó futballra van szükségünk és ha kell, türelmesre. Hazai pályán játszunk, az itteni közönséget pedig szeretnénk kiszolgálni, és azt hiszem, ezek a kiélezett mérkőzések erre alkalmasak. Az volt a célunk, hogy ide eljussunk, tehát inkább örülni kell ennek.

Az Andráshida együtteséből továbbra is hiányozni fog a még mindig az eltiltását töltő Major Máté, a többiekre számíthat Dobos Sándor szakvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!