Foci

2014.04.21. 09:07

Biztos sikerével ismét az NB III dobogóján az Andráshida

Zalaegerszeg – Rangadót játszott és magabiztosan nyert itthon az NB III Nyugati csoportjának 24. fordulójában az Andráshida.

Zalai Hírlap

Tarr Sprint Andráshida–Győri ETO II
4-1 (2-1)

Zalaegerszeg, 200 néző. Jv.: Mód. Andráshida: Osbáth – Sági G., Török, Rohonczi( Gál), Mavolo – Babos, Sági A., Kovács Gy., Szegleti – Polareczki (Tóth L.) Jasarevic (Horváth T.). Edző: Dobos Sándor.
Gólszerzők: Polareczki, (2), Kovács Gy. Babos, illetve Illés.

Lendületesen kezdett mindkét, a csapat. Húsz perc és egy kapushiba után vezetett a hazai csapat, de gyorsan egyenlített a Győr. A szakadó esőben felázott talajon enyhe mezőnyfölényben játszottak a vendégek, de kevés veszélyt jelentettek a kapura. A félidő hajrájában egy remek hazai kontra végén ismét vezetett az Andráshida. Szünet után az egerszegiek remekül védekeztek, és nagyszerűen kontráztak, és a félidő közepén növelték is előnyüket. Buldog szívósságával ment előre a győri csapat, de nem sikerült helyzetet kialakítania. A hajrájában ismét zörgött a vendégcsapat hálója, és fölényessé vált a zalaiak győzelme.



A jó képességű vendégek ellen szervezetten játszott a hazai csapat, és kontrái révén ilyen különbséggel is megérdemelten nyert.

Dobos Sándor: „Büszke vagyok a csapatomra, mely nagy szenvedéllyel játszott.”

További eredmények: Mosonmagyaróvár–Diósd 3-1, Balatonfüred–BKV Előre 0-1, Haladás II–Tököl 6-0, Csepel–Újbuda 2-0, Nagyatád– Dorog 1-1, Veszprém–Budaörs 2-2, Körmend–Csákvár 1-5.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!