Foci

2014.02.18. 11:50

Bolemányi János Emléktorna: jólesett látni a korábbi társakat

Zalaegerszeg - Az egerszegi sportcsarnok volt a helyszíne a második alkalommal megrendezett teremlabdarúgó Bolemányi János Emléktornának, melyre a legendás egerszegi kapus több egykori társa is kilátogatott.

Kerkai Attila

Az egykori játékostársak és a nézők mellett öt csapat tagjai voltak aktív résztvevői a rendezvénynek. Köztük ismert futballisták a fiatalabb és a kicsit idősebb korosztályból egyaránt, akik nagyon jó hangulatú mérkőzéseket vívtak egymással.

– Emléktorna volt ez, és egyben labdarúgók baráti találkozója is, és jó volt látni, hogy mennyien eljöttek a régi társak közül. A díjátadón pedig részt vett Bolemányi János családja is – mondta el a torna kapcsán Balázs Zsolt, a torna főszervezője, a ZTE FC öregfiúk együttesének tagja.

A torna résztvevőinek csoportképe. Érdemes ismerős arcokat keresni, hiszen több korábbi neves játékos is eljött... Fotó: Kerkai Attila

A győzelmet a Haladás szerezte meg végül, a ZTE FC, a Nagykanizsa, az Andráshida és a Keszthely előtt.

Különdíjakat is átadtak a szervezők. A gólkirályi címet Horváth Gábor (Keszthely) érdemelte ki, a legjobb kapusnak Bonyai Imrét (Nagykanizsa), a legjobb játékosnak pedig Illés Bélát (Haladás) választották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!