Foci

2014.01.20. 15:40

Öreg Gólyák a parketten

Hévíz - Tizenharmadik alkalommal rendezték meg az elmúlt hétvégén a zalai fürdővárosban azt az öregfiúk teremlabdarúgó-tornát, melyre ezúttal nemcsak a megyéből, hanem azon túlról, és még a fővárosból is érkezett csapat.

Kerkai Attila

Szombaton gyakorlatilag egész nap zajlott a XIII. Öreg Gólyák teremlabdarúgó-torna sorozata a hévízi Városi Sportcsarnokban, ahol három csoportban kezdődtek a csatározások. A negyven év feletti korosztálynak kiírt viadalon ezt követően a középdöntőkre került sor, majd az elért helyezések szerint játszották le a csapatok az elődöntőket, utána pedig a győztesek a finálét. Az erőpróbát záró aranycsatát végül két vasi együttes vívta meg egymással, a végső siker pedig az Öregedő Körmendiek KÜSE csapatáé lett, mely 0-0-ás eredmény után 2-1-re nyerte hetespárbajt a a KLSE-Rum Takarék Szombathely ellen. A harmadik helyezés is hetesekkel dőlt el, itt a Szent Domonkos Fogadó Várvölgy bizonyult jobbnak a BKV Előrénél.

 

A mezőny legjobb kapusa Hajba Géza (Szent Domonkos Fogadó, Várvölgy) lett, a legjobb mezőnyjátékosnak Buti Tibort (Öregedő Körmendiek KÜSE) választották, a gólkirályi címet pedig Catamio János (KLSE-Rum Takarék) érdemelte ki.

A XIII. Öreg Gólyák kupát megnyerő csapat névsora: Baranyai Sándor, Lengyel János, Elekes Zoltán, Hevesi János, Buti Tibor, Tóth László, Bartakovics Gábor, Farkas Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!