Foci

2013.06.19. 12:22

Több helyen is gólzápor volt a 22. fordulóban (frissítve!)

A hét végén főszereplő volt az időjárás a Zala megyei futballpályákon, hiszen a legtöbb helyen zuhogó esőben kellett teljesíteni a penzumot. Ez különösen jól sikerült a Csesztregnek, a Lentinek és a címvédő Andráshidának, hiszen mindhárom helyen örömfocival győztek a hazaiak. A Zalalövő jó meccsen győzött Egerváron, remizett a Teskánd és a Semjénháza, a Szepetnek nyerte a szomszédvári rangadót. A tudósítás folyamatosan bővül.

Urbanics Pál

Femat Csesztreg KSE - Tóth-Hús Pókaszepetk SE 5-1 (3-0)

Csesztreg, 100 néző. Jv.: Vass.

Csesztreg: Balogh (Pethő II.) - Kasza, Pászti, Nemsics, Hermán  Szabó Zs., Nagy N., Kiss (Csóbor), Horváth (Kocsis)  Szabó P. (Bagó), Pethő J. Edző: Fentős Pál.

Pókaszepetk: Juhász - Pöcz, Pintyőke, Huszár, Seres, László, Bertók, Száraz, Büki, Varga (Simon), Hemela. Edző: Németh Ferenc.

A futball rajongói gólzáporban gazdag mérkőzést izgulhattak végig. Nem csupán a mérkőzés volt eseményekben gazdag, de az időjárás is "színes" volt, hiszen rendkívül változékony körülmények között zajlott a játék. A végeredménynek a hazaiak örülhettek.

Gólszerzők: Nagy N., Szabó P., Kiss, Hermán, Bagó, illetve Száraz.

Jók: Kasza, Nemsics, Szabó Zs., Nagy N., illetve Juhász.

Ifjúsági: Csesztreg - Pókaszepetk 0-1.

Tudósított: Both Martin

Műszer Automatika FC Napred - Szepetnek SE 1-3 (1-2)

Tótszentmárton, 300 néző. Jv.: Aczél.

Tótszentmárton: Lajkó - Sütő, Grudics, Kovács I., Tislér, Vuk (Plandrer), Horváth R., (Kotnyek), Kósa, Markek P. (Körösi), Markek D., Kovács Gy. Edző: Visnovics László.

Szepetnek: Csáki - Szalai I., Kovács (Nagy), Farkas, Balázs, Kalinics, Merczigány, Tóth, Sáfrán, Iványi (Luki), Szalai D. (Szabó). Edző: Iványi Lajos.

Megérdemelt vendégsiker a szomszédvári rangadón.

Gólszerzők: Vuk, illetve Kalinics, Merczigány, Sáfrán.

Jók: Grudics, Tislér, illetve Szalai I., Kalinics, Merczigány, Tóth.

Ifjúsági: Tótszentmárton - Szepetnek 0-3.

Gellénháza Farkas Pálinka - Zalaszentgróti VFC 2-2 (0-2)

Gellénháza, 50 néző. Jv.: Halász.

Gellénháza: Dóra - Bakos, dr. Matus, Farkas, Miklós  Nyári, Domján, (Magyar) Dávid, Simon, (Borsos D.)  Koczor, (Borsos Cs.) Friss. Edző: Kovács Imre

Zalaszentgrót: Tóth Zs. - Balogh Á., Éder, Vasas, Balogh Z., Virágh  Kovács, Komoróczi, Varsányi, (Páli)  Tóth D., Gájer. Edző: Rózsa László.

A hazaiaknak 16 perc alatt sikerült kétgólos hátrányt összehozni, majd nagy elszántsággal két akciógóllal egyenlítettek.

Gólszerzők: Borsos Cs., Simon, illetve Tóth D., Gájer

Jók: dr. Matus, Dávid, Friss, ill. senki.

Kiállítva: Éder (85')

Ifjúsági: Gellénháza - Zalaszentgrót 2-1

Tarr Sprint Andráshida SC - Miklósfa SE 7-1 (2-1)

Andráshida, 100 néző. Jv.: Vörös.

Andráshida: Babina - Varga Sz., (Huber) Török Kovács B.), Szíjártó (Sifter), Sziráki, Horváth T., Rohonczi, Tóth D., Bandics (Sági A.), Sági G., Tóth L. (Dobos A.). Edző: Dobos Sándor.

Miklósfa: Hovánszky - Tóth (Gelencsér), Pozsgai, Verebélyi, Antalics, Horváth, Orbán, Majtán T., Hajnal, László, Pongrácz. Edző: Harcz Lajos.

Nem kezdődött jól a hazaiak számára a mérkőzés, hiszen egy bal oldalon futó akció után Sági Gábor ért bele rosszul egy beadásba, ami után mehetett is közepet kezdeni az Andráshida. A hazaiak persze ha nehezen is, de magukhoz tértek a sokkból, és Tóth László vezérletével fokozatosan átvették a játék irányítását. Az első félidőben már előnnyel térhettek pihenőre, amit a másodikban még 5 góllal fejeltek meg. A mérkőzésre jellemző volt, hogy a második felvonásban az Andráshidának nem volt szüksége a kapujára, akár be is vihették volna a szertárba. Az ASC olyan szinten beszorította a Miklósfát a mérkőzés egyes részeiben, hogy a vendégek jószerivel már a pálya mögötti úton védekeztek. A mérkőzés videoösszefoglalója holnap.

Gólszerzők: Horváth T. (2), Szíjártó, Tóth L., Rohonczi, Varga Sz., Dobos A., illetve Sági G. (öngól).

Jók: Sági G., Sziráki, Rihoczi, illetve Hovánszky, Verebélyi.

Ifjúsági: Andráshida - Miklósfa 4-1

Let's do it Technoroll Teskánd - Semjénháza SE 1-1 (0-0)

Teskánd, 100 néző. Jv.: Lóránth.

Teskánd: Fábián - Vas, Szita, Mátyás, Kristóf, Szabó (Milei), Kellermann, Lepár, Gerencsér, Horváth Németh (Pataki). Edző: Jandovics Jenő.

Semjénháza: Benkő - Nagy R., Csóka (Strópka), Hollander, Szollár, Kuzma, Szabó, Mód, Kovács (Kocsis), Tóth, Beke. Játékos-edző: Csóka Zsolt.

Küzdelmes találkozó, reális eredmény.

Gólszerzők: Gerencsér, illetve Tóth.

Jók: Lepár, Mátyás, illetve Hollander, Beke, Szabó.

Ifjúsági: Teskánd - Semjénháza 3-0.

Evo-Komplex Egervári TE - Szerszámsziget-Zalalövő TK Legea 1-2 (0-1)

Egervár, 200 néző. Jv.: Vizi.

Egervár: Németh - Cséve (Csalló), Hajas (Bogdanovics), Papp, Varga, Bognár, Dömötör (Krajczár), Bencze, Pilisi, Szente, Illés. Játékos-edző: Bencze Péter.

Zalalövő: Horváth G. - Csáki, Pásztor, Kósik, Horváth P.,  Hozbor,  Gál, Járfás (Volf), Kaszás, Pintér (Galambos), Flander.  Edző: Ostrom János.

Jó iramú és színvonalas meccsen egy góllal jobb volt a listavezető.

Gólszerzők: Bencze (11-esből), illetve Pásztor, Flandler.

Jók: Hajas, Pilisi, illetve Pásztor, Flandrer.

Ifjúsági: Egervár - Zalalövő 0-12.

Lenti TE - Z.Becsali - Tungsram 6-1 (1-0)

Lenti, 150 néző. Jv.: Matyi.

Lenti: Sárkány (Dervalics) - Lőrinc (Kancsal), Czigány, Balla, Orbán L., Szekeres R., Pozsgai (Takács), Nagy, Völgyi, Sebők J., Kiss K. (Szalai) Edző: Hermán István.

Z. Tungsram: Balogh B. - Horváth B., Szekeres Sz., Gulyás, Erdélyi (Balogh Gy.), Molnár, Farkas (Goldfinger), Németh, Horváth Z., Lukács, Orbán Sz. (Lukács D.). Edző: Lepár Attila.

Ilyen arányban is megérdemelten nyertek a hazaiak.

Gólszerzők: Pozsgai (2), Völgyi (2), Sebők J., Ballai, illetve Balogh Gy.

Jók: Orbán L., Pozsgai, Völgyi, Sebők J., Nagy, illetve senki.

Ifjúsági: Lenti - Z. Tungsram 3-1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!