Foci

2013.03.29. 17:36

Zalalövő: óvják a pályát

Zalalövő vezetés és a képviselő-testület is a szívén viseli a megyei labdarúgó-bajnokság első osztályában az elmúlt években jól szereplő focicsapat sorsát.

Bóbics László

A legutóbbi testületi ülésükön a pályahasználattal kapcsolatban hoztak döntést.

- Az eddig lejátszott fordulókban nagyon komoly károk keletkeztek a pályánkban - jelentette ki Pintér Antal önkormányzati képviselő, aki a sportegyesület alelnöke is. - Ezért olyan döntést hoztunk, hogy a jövőben polgármesterünk, Vertetics László és az alpolgármester Herczeg Imre, a klub vezetésével közösen döntik el, hogy alkalmas-e játékra a pálya. Ha a helyzet úgy hozza, a játékvezetőkkel is egyeztetünk a végső kompromisszum határáig. Minderre a lépésre azért volt szükségünk, mert féltjük játékosainkat, védjük a testi épségüket, no meg az előző két meccsen 4-500 ezer forint körüli kár keletkezett a gyepszőnyegben. Ezt az összeget szívesebben fordítanánk a focicsapatra vagy a város lakóinak sportolására, mint a munkák elvégzésére. Azt is meghatározta a testület, hogy amíg nem engedélyezik az illetékesek, addig csak az edzőpályán tréningezhetnek fiataljaink is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!