Foci

2011.11.21. 06:28

Foci: erre nem lehetnek büszkék

A labdarúgó NB III Bakony csoportjában szereplő zalai csapatok a hét végén idegenben léptek pályára. Pont nélkül maradtak, sőt még gólt sem rúgtak.

Zalai Hírlap

Répcelak-NTE 1866 Horváth MÉH 1-0 (0-0)
Répcelak 100 néző. Jv.. szabó.

NTE: Freischmid - Boros, Rákhely, Cserfő, Szép - Újvári, Rácz, Nagy, Budai (Rubens) - Cs. Horváth, Szőke (Fernando). Edző: Koller Zoltán.

Egyik csapat sem villogott. A mutatott teljesítmény alapján az NTE sem érdemelte volna meg a három pontot. A találkozó összképe alapján a döntetlen sokkal reálisabb lett volna. A nagykanizsaiak azonban rutintalanságuk miatt vesztettek, hiszen a találkozó 90. percében egy ártalmatlannak tűnő helyzet után gólt kaptak.

A vendégek keseregnek, mert ha nem is játszottak jól, de így sem érdemtelenül hoztak volna el egy pontot, ha a hajrában nem bakiznak.


Haladás II.-Hévíz 1-0 (0-0)
Szombathely 100 néző. Jv.: Ábrahám.

Hévíz: Szabó Á. - Herbály, Keszei, Czafit, Rácz - Buza, Bódai (Kellermann), Kovács R. - Babati (Kónya), Horváth Gy., Horváth M. (Torsa). Edző: Damina László.

Változatos küzdelem folyt az első negyvenöt percben. A hazaiak kettő, a vendégek három ziccert hibáztak. A térfélcserét követően is voltak gólszerzési lehetőségek, de a találat pontrúgás után született. Egy lecsorgó labdát juttattak a hálóba a vendéglátok. A végig nagyon jól küzdő és fegyelmezetten futballozó zalai együttes közel állt a döntetlenhez.

A hévízi együttesben ezúttal két fiatal, Torsa Richárd és Kellermann Balázs debütált.

Jók: Szabó Á., Herbály, Bódai, Czafit.


Csorna-ZTE FC II. 2-0 (0-0)
Csorna, 300 néző. Jv.: Sándor Z.

ZTE FC II.:
Vörös - Switzer, Mavolo, Hervas, Kovács K. - Németh M. (Juhász), Csordás (Salamon) - Jasarevic, I. Delic, Milosjavljevic - Krajczár Kiss B.) : Edző Preisinger Sándor.

A vendégek kezdtek jobban és az első félidőben egyértelműen fölényben játszottak. A lehetőségeiket - kevés volt - kihagyták. A térfélcserét követően is hasonló volt a helyzet, aztán könnyen elkerülhető gólt kaptak. Tovább is a zalaiak voltak mezőnyfölényben, a hazaiak meg rúgtak még egy gólt. Ezzel el is dőlt a 3 pont sorsa.

A látottak alapján a szerencsésebb csapat nyert, bár gólnélkül nincs siker.

Jók: Mavolo, Jasarevic, I. Delic. 



Futball

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!