Foci

2011.06.19. 14:00

Megyei bajnokság - még pár óra, és vége (videóinterjú!)

Óriási izgalmakat tartogat az elkövetkezendő pár óra a Zala megyei futball szerelmeseinek, hiszen hamarosan eldől, hogy ki nyeri a 2010/2011-es szezonban a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságot. A legjobb pozícióból az Andráshida várja a fordulót, ők ha Gelsén nyernek, mindenképpen bajnokok. A 2. Teskánd Csesztreggel játszik, míg a 3-4. helyen lévő Zalakaros és Zalaszentgrót igazi ki-ki meccset játszik a dobogóért. Kovács Imrével, a Let's do it Technoroll Teskánd vezetőedzőjével készítettünk videóinterjút az esélyekről.

Urbanics Pál

A vezetőedző, akinek köztudottan a kisujjában van a megye futballélete, nagyon jól összegezte az esélyeket honlapunknak, külön kiemelve természetesen a Teskánd idei szereplését. Nem tudtuk kikerülni az utolsó fordulókban felmerülő kínos kérdéseket sem, hiszen ki ne tudná, bundavád is érte a Pókaszepetk elleni mérkőzés után a teskándi csapat néhány játékosát. A szakvezető ezekről a kérdésekre is a tőle megszokott egyenességgel válaszolt. A részletekért tekintsék meg a videót!

ZH-videó

Gelsén lett bajnok az Andráshida!  - részletek itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!