Foci

2011.06.14. 06:09

Labdarúgás: átvehették a bronzérmet

A labdarúgó NB III-ban befejeződtek a küzdelmek. Az utolsó körben a hévíziek és az egerszegiek is nyertek, a nagykanizsaiak kikaptak Pakson.

Zalai Hírlap


Büki TK-ZTE FC II 0-2 (0-2)
Bük, 300 néző. Jv: Szepesi.

ZTE: Vörös- Mavolo, Balogh A., Keszei, Kocsis - Turcsik, Mátyás - Krajczár (Jasarevic M.), Vittman (Kiss B.), Németh M. (Éder T.) - Horváth P. Edző: Balázs Zsolt.

A jól játszó egerszegi fiatalok a mérkőzés 20. percétől fokozatosan átvették a játék irányítását és az első félidőben kétgólos előnyre tettek szert. A második félidőben okosan és taktikusan játszva megtartották kétgólos előnyüket. A fiatalokra épülő csapat ezúttal jól teljesített és teljesen megérdemelten nyerték meg a végig nagyon sportszerű mérkőzést.

Jók: Balogh A., Kocsis, Horváth P.


Dráva-csoport:

Paks II-NTE 1866Horváth MÉH 4-2 (2-1)
Paks, 200 néző. Jv: Nagy I.

NTE 1866: Markek - Boros, Cserfő, Pozsgai, Szép (Kotnyek) - Újvári (Billege), Nagy T., Budai, Rubens (L. Fernando) - Cs. Horváth, Szőke. Edző: Koller Zoltán.

Gólgazdag mérkőzésen a csoport bajnoka ellen nem játszott alárendelt szerepet a kanizsai együttes. A Duna-partiak centerpályája mögötti műfüves játéktérért a kanizsaiak nem repdestek az örömtől, mindenesetre Cs. Horváth Gábor a hazaiak vezető találata után rögtön egyenlíteni tudott. Majd 3-2-es paksi vezetésnél az NTE nagy helyzetben hibázott, s gyakorlatilag az ellentámadásból a zöld-fehérek megszerezték negyedik találatukat.

Gólszerzők: Haraszti , Vári, Cziráki, Nagy I. , illetve Cs. Horváth G., Luiz Fernando.


FIATALÍTÁS
A hét végén befejeződött az NB III-as labdarúgó-bajnokság. Zalai szempontból jó hír, hogy mind a három együttesben sok fiatal labdarúgó kapott játéklehetőséget. A tehetségek jelentős része bizonyította, lehet rájuk számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!