Foci

2011.04.28. 13:00

A Miklósfának nyolc - csúnyán kitömte a Pacsát a sereghajtó! (frissítve a mérkőzés összefoglalójával!)

Folytatja remek szereplését az Andráshida. Dobos Sándor együttese tavasszal nagyon eredményesen focizik, továbbra is veretlen, most a Semjénháza hajtott előttük fejet. A forduló előtt még sereghajtó Miklósfa parádés gólokkal tömte ki a Pacsát, a Lenti nem tudott javítani Tótszentmártonban, döntetlent játszott a listavezető Zalaszentgróttal a Lövő. A Teskándiak magabiztos gelsei sikere első helyet ért. Eredmények. Az összefoglaló folyamatosan bűvül videókkal!

Urbanics Pál

Tormafölde SE - Z. Becsali Tungsram LSE 0-3 (0-0)

Tormafölde, 100 néző. Jv.: Halász 

Tormafölde: Papp - Szabó (Gyurkac), Nagy, Kondákor, Kovács, Pörzse, Holl (Horváth M.), Soós, Kocsis, Polgár Sz. (Polgár K.), Horváth Zs (Igazi). Edző: Hermán István.

Tungsram: Lepár - Salamon, Bogdán, Miszori, Erdélyi, Gáspár, Szekeres, Balogh, Lukács (Szabó), Kiss (Orbán), Németh. Edző: Jandovics Jenő.

A gyönyörű természeti környezetben fekvő Tormafölde nem áll túl jó helyen a bajnokságban, hiszen a 22. forduló előtt a 11. helyen szerénykedtek. A 13. Tungsram ellen feltétlenül szerették volna otthon tartani a három pontot, ám szombaton ez nem sikerült a rendkívül szervezetten játszó egerszegiek ellen. A mérkőzés első játékrészében óriási mezőnybeli harc folyt a pályán, igazán nagy helyzetet azonban egyik fél sem tudott kialakitani. A második félidőben a vendégek gyorsan megszerezték a vezetést. Egy szép kiugratás után Lukács Péter lépett ki a bal oldalon, pár lépés után lőtt, a labda pedig a hazai kapus hóna alatt a kapuban kötött ki. (Itt tennénk hozzá: a gól után Lukács hangosan felnevetett, mégpedig azon; még ő sem hitte el, hogy befér a lövés, mert a rendkívül egyenetlen talajon olyan gellert kapott a labda, hogy teljesen követhetetlenné vált a mozgása - egy szó, mint száz: rendkívül rossz talajú a tormaföldei pálya...) A vendégek a gól után igyekeztek jobban megbecsülni a labdákat, és ezekből a labdatartásokból néha bizony veszélyes akciókat tudtak indítani. A hazai gárda ezen a délutánon esetlegesen támadott, és nem volt átütőerő a játékukban. A mérkőzés utolsó perceiben a Tormafölde beszorította a vendégeket, gyakorlatilag 10 emberrel nyomott. Ezt kihasználva a vége előtt pár perccel még két kontratámadás végén örülhettek az egerszegiek, akik győzelmükkel helyet cseréltek a Tormaföldével a tabellán.

Gólszerzők: Lukács, Salamon, Balogh

Jók: Nagy illetve Bogdán, Miszori, Lukács, Salamon 

Ifjúsági: Tormafölde - Tungsram 2-2

Gelse Termál SE - Let's do it Technoroll TE 1-6 (1-3)

Gelse, 100 néző. Jv.: Földszin

Gelse: Éder - Horváth L., Horváth F., Zsoldos (Végh Cs.), Kálóczi, Végh A., Tóth, Markotán, Kiss, Bakonyi (Horváth L), Kovács. Edző: Tóth Zoltán.

Teskánd: Fábián (Széplaki) - Palkó G., Németh, Szabó A., Szita, Nagy, Simon, Szabó B., Nyári (Farkas), Horváth (Zsuppán), Koczor (Gerencsér). Edző: Kovács Imre.

Bár a meccs elején még egyenlíteni tudott a hazai gárda, ezzel maximum csak azt érte el, hogy "meghuzogatta az oroszlán bajszát". Kovács Imre csapatának jó játéka még a hazai szurkolókat is meggyőzte: ezúttal megérdemelt a vendégsiker.

Gólszerzők: Horváth L. ill, Horváth F. (öngól), Horváth László, Simon (3), Koczor

Jók: senki ill. Simon, Szabó B., Koczor, Nagy

Ifjúsági: Gelse - Teskánd 0-1

Kentaur ASC - Semjénháza SE 2-1 (1-1)

Andráshida, 100 néző. Jv.: Pujcsek

Andráshida: Babina - Varga, Török, Szíjártó, Mónok, Bandics, Sági A., Dobos A. (Csáki J.), Sági G., Tóth L. (Hideg A.), Kovács L. (Pintér Á.). Edző: Dobos Sándor.

Semjénháza: Lajkó - Kuzma, Balogh, Kónya, Hegedűs (Stróber), Nagy (Tulézi), Németh, Csóka, Mulasics, Korpics (Pázmándi P.), Pázmándi A. Edző: Stróber Attila.

A rendkívül jó hangulatú találkozón ismét sokat tett a győzelemért az Andráshida, legalábbis többet, mint a vendégcsapat. A Kentaur ASC tehát tovább menetel tavasszal, és most már ki lehet jelenteni: a végelszámolásnál is számolni kell velük.

Gólszerzők: Pintér, Török, illetve Mulasics.

Jók: Török, Szíjártó, Bandics, illetve Lajkó, Kónya, Mulasics.

Ifjúsági: Andráshida - Semjénháza 19-0

Gránit Gyógyfürdő SE - Tóth-Hús Pókaszepetk SE 3-1 (2-1)

Zalakaros, 50 néző. Jv.: Aczél

Zalakaros: Tóth - Kolperger, Majtán T., Beke, Hollender, Majtán G., László, Pécsi, Szalai, Nagy, Vincze (Szabó). Edző: Harcz Lajos.

Pókaszepetk: Juhász - Pintyőke, Száraz, Csécs S., László, Bertók, Hemela, Csécs T., Németh, Füzi (Kovács, Pál), Huszár. Edző: Németh Ferenc.

A Zalakaros gyorsan vezetést szerzett a Pókaszepetk ellen, ám a vendégek nem adták fel és pár perc múlva már döntetlent mutatott az eredményjelző. Ezután magasabb sebességi fokozatba kapcsolt a Karos, és egy kicsivel jobb helyzetkihasználással akár nagyobb különbséggel is nyerhettek volna.

Gólszerzők: Vincze, Szalai (2) ill. Bertók

Jók: Vincze, Szalai, Kolperger, Hollender ill. Pintyőke, Csécs S., Bertók

Ifjúsági: Zalakaros - Pókaszepetk 1-14

Miklósfa SE - Haladás SE Pacsa 8-0 (5-0)

Miklósfa, 200 néző. Jv.: Kondákor Péter

Miklósfa: Freischmid (Hovánszky) - Tóth, Verebélyi, Csepregi, Gerencsér (Spolár), Orbán, Szakmeiszter (Matyók), László, Béli, Jakab, Németh (Koller). Edző: Kiss István.

Pacsa: Szommer - Kovács, Magyar L., Oláh, Magyar I., Blaskovics, Kelemen (Mészáros), Magyar Á., Flander, Bokor, Balhási. Edző: Tóth Attila.

Még gyakorlatilag be sem melegedtek a csapatok, már vezetést szerzett a hazai gárda, ami rá is nyomta a bélyegét az egész meccsre. A Miklósfa utóbbi mérkőzéseken mutatott jó játéka ezúttal eredményességgel is párosult, így az első félidő végén ötgólos hazai előnynél térhettek pihenőre a csapatok. A második játékrészben tovább folytatódott a hazaiak fiesztája, Kiss István gárdája egy pillanatig sem hagyta alább a nyomást, végig tűz alatt tartották a Pacsa kapuját. Kondákor Péter játékvezető kemény kézzel és remekül vezette a találkozót, amin a Miklósfa nagyon fontos három pontot gyűjtött be, elmozdulva ezzel a 16. helyről.

Gólszerzők: Jakab (2), Orbán, Verebélyi, Tóth, Szakmeiszter, László, Béli 

Jók: Az egész hazai csapat, ill. Bokor

Ifjúsági: Miklósfa - Pacsa 4-0

Zalalövő TK - Zalaszentgróti VFC 1-1 (1-1)

Zalalövő, 230 néző. Jv.: Deutsch

Zalalövő: Dóra - Zelko (Balaskó, Galambos), Erdei, Kósik, Nagy Á., Gál, Kovács R., Kaszás, Hozbor, Járfás, Lukács (Nagy Z.). Edző: Ostrom János.

Zalaszentgrót: Horváth - Balogh Z. (Balogh T.), Vasas, Balogh Á., Tóth, Virágh (Kovács), Lancz, Varsányi, Fodor, Propszt, Komoróczi (Ferenczi). Edző: Fejérvári Ferenc.

Mindkét csapatnak megvoltak a helyzetei, ám egyik sem tudta belőni azokat, így a döntetlen igazságosnak mondható.

A mérkőzés videóösszefoglalója Hozbor Lászlónak köszönhetően

Gólszerző: Járfás ill. Virágh

Jók: Kósik, Nagy Á., Kovács, Kaszás ill. Vasas, Fodor, Varsányi

Ifjúsági: Zalalövő - Zalaszentgrót 0-5

FC Napred - Lenti TE 1-1 (0-0)

Tótszentmárton, 300 néző. Jv.: Vizi

Tótszentmárton: Csányi A. - Simon, Kozári, Plánder, Dezső, Grudics, Markek (Tislér), Kósa, Kőrösi (Horváth I.), Kovács, Vörös. Edző: Markek István.

Lenti: Varga - Czigány (Süket), Magyar, Molnár, Galog, Szabó, Szekeres (Kancsal), Völgyi, Pozsgai (Kiss), Boa (Kosár), Horváth M. Edző: Németh Imre.

A megyei szinten rengeteg néző előtt lejátszott találkozón egyik csapat sem lehet maradéktalanul elégedett a döntetlennel.

Gólszerzők: Kozári ill. Völgyi

Kiállítva: Varga (Lenti TE, a 82. percben)

Jók: Csányi, Grudics, Dezső ill. Völgyi, Magyar, Balog

Ifjúsági: Tótszentmárton - Lenti 2-4

A fordulóból elhalasztott Egervári TE - KSE Csesztreg mérkőzést június 13-án játszák le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!