Foci

2011.01.17. 17:23

Kanizsai házidöntő Andráshidán

Nagykanizsai siker született azon az ifjúsági női teremladarúgó-tornán, melyet a hét végén rendezett meg a Teskánd-Landorhegyi LSC nyolc csapat részvételével.

Kerkai Attila

Az andráshidai Öveges-iskolában meghívásos viadalt szervezett a teskándi klub és az önkormányzat. A település polgármestere, Tóth István Jánosné nyitotta meg a viadalt, s ezt követően kezdődhettek a küzdelmek. Mint a főszervező Szekér Mónika elmondta: több együttes visszamondta a részvételt, azonban így is sikerült kialakítani az eredetileg tervezett két négyes csoportot, hiszen az NTE 1866, a Teskánd valamint a Nagykutas is két-két csapattal állt ki. A győzelmet végül az NTE 1866 II. együttese szerezte meg, miután a dél-zalai házidöntőben gól nélküli rendes játékidő után büntetőkkel nyert az NTE 1866 I. csapata ellen. A harmadik helyért zajló találkozó is „testvérharcot” hozott: a Nagykutas I. végzett a 3., míg a negyedik helyen a Nagykutas II. zárt.

A győztes csapat tagjai: Csonka Kitti, Tarsoly Klaudia, Mátyás Katalin, Szollár Bernadett, Varró Evelin, Csertán Andrea, Földi Tünde, Bársony Leticia, Balogh Eszter, Lelkó Sára, Veres Vivien, Dávidkó Szandra. Edző: Baloghné Munkácsi Andrea. 


További cikkek a témában a kapcsolt anyagok között!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!