Foci

2010.12.27. 16:48

Lezárult a területi igazgatói pályázatok elbírálása az MLSZ-ben

Hétfőn lezárult a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) területi igazgatói állásaira kiírt pályázatok elbírálása, értékelési folyamata, a kiválasztás 14 megye esetében eredményes volt, míg 6 megye esetében - részben formai, részben tartalmi okok miatt - eredménytelenül zárult.

MTI

Az MLSZ honlapja szerint a pályázaton kiválasztásra került jelölteket a kiírásnak megfelelő hivatalos formában, postai úton értesítette a szervezet. Ezt követően a szövetség rövid határidőn belül megkezdi az érintettekkel a munkaszerződések feltételeinek egyeztetését, részleteinek kidolgozását. A szövetség azután hozza nyilvánosságra az igazgatók nevét, hogy a megyei igazgatókat - a munkaszerződések véglegesítését és aláírását követően - hivatalosan Csányi Sándor elnök kinevezi. A teljes folyamat lezárásának várható időpontja január vége lesz.
   
Az MLSZ közgyűlése június 14-én módosította az alapszabályát, amely szerint az MLSZ területi feladatait 2011. január 1-től a szövetségen belül kialakított, területi (megyei, budapesti) igazgatóságok végzik. Ezek irányítását - vezető beosztású munkavállalóként - a területi igazgatók látják el.
   
A meghirdetett húsz területi igazgatói pozícióra, több mint négyszeres volt a túljelentkezés, összesen 84 pályázat érkezett. Azokban a megyékben, ahol a pályázat eredménytelen volt, a kiválasztási folyamat újraindul.
   
Az MLSZ a legutóbbi elnökségi ülésén - az átmeneti időszak működőképességének biztosítása érdekében - a területi elnökségek és a bizottságok mandátumát hat hónappal meghosszabbította. A folyamatban lévő ügyek intézésére az új igazgatók kinevezéséig, az MLSZ a hivatalban lévő főtitkárokat kérte fel. A szövetség - egy korábbi döntése értelmében - a szakmai apparátus tagjait, munkáltatói jogutódlással tovább foglalkoztatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!