Foci

2010.04.13. 06:12

ZTE FC: Történelmet írnának

A labdarúgó NB I-ben a ZTE FC pénteken este 2-1-re kikapott Újpesten. A lilák elleni párharc ezzel még nem ért véget, hiszen a Magyar Kupában szerdán 18 órakor Egerszegen újabb mérkőzést játszik a két csapat. Az első találkozón a Zete nyert 1-0-ra, most a visszavágót rendezik.

Bóbics László

 

- Lehetett volna szebb is, de nem kesergünk - kezdte a jobb oldali védő. - Amikor elkezdtem futballozni nem gondoltam volna, hogy ilyen messzire jutok. Vácon kezdődőtt, 1994-ben Madár Gabi bácsi edzősködése alatt debütáltam a duna-parti városban. Ötvennél, száznál még figyelt az ember a jelesebb számokra. Később nem. A 400 viszont tényleg nagy szám, sokat kellett dolgozni érte, de a szerencse is mellém állt. Elkerültek a súlyosabb sérülések és így szinte folyamatosan futballozhattam. A nyárig van szerződésem, az élet írja a forgatókönyvet...


- Mit vár a szerdán 18 órakor kezdődő ZTE-UTE MK mérkőzéstől?

- Újpesten péntek este a II. félidőben rosszul játszottunk. Ennek ellenére az utolsó pillanatban volt esélyünk a döntetelen megszerzésére, de nem tudtunk élni a gólszerzési lehetőséggel, így 2-1-re kikaptunk. A tapasztalatokat levontuk, s megyünk tovább. Ezzel a meccsel már nem fogalkozunk. A klub történetében nagy jelentőségű a szerdai találkozó, hiszen a ZTE még nem szerepelt Magyar Kupa döntőben. Azt mindenki tudja, hogy nem lesz könnyű meccs, győzelemre játszunk és ebből ha esetleg döntetelen lenne a dolog vége akkor sem lennénk elkeseredve. Remélem sok néző lesz, s ők segítenek a történelemírásban.


ZALÁBÓL INGYEN MEHETNEK A DIÁKOK
Tóth Krisztián, a ZTE FC marketingvezetője: „Szerdán 18 órától a MK-elődöntőjének visszavágóján a ZTE FC a szezon legfontosabb mérkőzését játssza az Újpest ellen. Minden kék-fehér szurkolóra, minden hangra, támogatásra szüksége lesz a csapatnak! A szurkolók is hasonlóan gondolkodnak. Várjuk a minimum 15 fős diákcsoportok jelentkezését szerdán délig. Ingyen nézhetik meg a találkozót. Eddig közel ezren(!) már jelenkeztek. Örülök, hogy egyre többen szeretik csapatunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!