Foci

2009.07.14. 02:29

Holnap itthon

Zalaegerszeg (bl) - A ZTE FC élvonalbeli labdarúgócsapata holnap a ZTE stadionban a horvát I. osztályban szereplő NK Medjimurjével játszik 18 órától felkészülési mérkőzést.

Bóbics László

A zalaiak elnöke Nagy Ferenc tegnap elmondta, hogy rendkívül nehéz napon vannak túl. A gárda kerete szűkös, több játékost is szeretnének még igazolni. A legutóbbi találkozón látott fiatalemberek nem nagyon nyerték el a szakmai stáb tetszését - ami érthető is - ezért újabb futballistákkal tárgyaltak. Pontosabban azokkal a labdarúgókkal, akik már képben voltak. Továbbra is keresnek baloldali és belső védőt. A kiszemeltek megvannak, ma folynak az egyeztető tárgyalások és az elképzeléseik szerint egy-két napon belül akár két-három játékos is érkezik. A védők mellett egy gólerős csatárt keresnek még. Ezzel elérnék azt, hogy ha egy kicsit szűkösen is, de az első csapat alapkerete kialakul. Mivel az átigazolás augusztus 31-ig tart, a következő időpontra már csak olyan futballistákat szerződtetnek a klubhoz, akik fiatalok, vagy jelenleg meghatározó tudású emberek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!