Foci

2007.12.08. 03:29

Szezonzáró focimeccs

Zalaegerszeg - A labdarúgó Ligakupa tavaszról előrehozott harmadik fordulóját játsszák az élvonalban szereplő csapatok. A ZTE FC ma 13 órakor a Tatabánya gárdáját fogadja.

Bóbics László

A klub vezetése méltányolja, hogy a csapat szurkolói kitartanak a gárda mellett és ezért térítésmentesen nézhetik meg a szombati találkozót is. A lelátó soraiban helyet foglalók már szerdán jelezték: köszönik, jól esik nekik, hogy az egyesület megtiszteli őket ezzel a kedvezménnyel. Arról meg nem is beszélve, hogy a Sopron elleni találkozón 5 hazai gólnak tapsolhattak. Abban bíznak a kék-fehér szimpatizánsok, hogy hasonló élményben lesz részük ma délután is.

Az együttesből, Máté Péter és Lovre Vulin besárgult , a harmadik színes kártya után büntetésüket töltik, így nem számíthat a játékukra Szlavko Petrovics edző. Mahamadou Diawara és Molnár Balázs sérüléssel bajlódik, Kádár Tamás próbajátékon van Angliában, ők sem lépnek pályára.

A várható kezdőcsapat: Pogacsics - Dudic, Miljatovics, Botis, Polgár - Tóth Z. Davidov, Tóth N., Koplárovics - Pekics, Meye.

Ezek is érdekelhetik