Erotika

2015.03.26. 06:24

A gumitehéntől a zenélő vibrátorig - szexshopban jártunk

Látott már elefántormány-tangát? És tudja, hogy mire használható egy műanyag alkar? Vagy egy tarka gumitehén? Akkor Ön járt már szexshopban. Ha nem... Olvasson tovább.

Horváth-Balogh Attila

Mi benéztünk egy kanizsai üzletbe. Hogy stílszerű legyek: tátva maradt a szánk.

A tulajdonos, Vica 12 éve nyitotta meg az üzletet.

- Nem tagadom, rizikósnak tűnt akkor a dolog, de minden vállalkozásban van kockázat, s azt gondoltam, nincs vesztenivalóm, azon az alapon, hogy ha enni- és innivaló mindig kell, úgy a szexre is van igény - idézte fel az indulást. - Nem csalódtam, ami persze nem jelenti azt, hogy csak ebből élek, az azért nem működne, vannak más érdekeltségeim is. Megesik, hogy egész nap egyetlen vevő se jön be, máskor meg egymásnak adják a kilincset. Egyébként ünnepekhez nem kötődik a forgalom, tehát nem lehet azt mondani, hogy például karácsonykor fellendül.

Azt is elárulta: nincs sem meghatározott korosztály, sem társadalmi réteg a vásárlók között, volt már 90 éves ügyfele is.

És hogy milyen a kínálat? Minden van, kezdőknek és profiknak, fiataloknak, időseknek, magukat nőnek érző nőknek, férfinak érző férfiaknak, férfinak érző nőknek és nőnek érző férfiaknak. Kaphatók többek közt kisebb és nagyobb méretű vibrátorok, többféle színben, mindenféle méretben, motor nélkül és motorral, csendes és zenélő verzióban. Sőt, még felcsatolhatót is láttunk, amit mint egy övet, csak fel kell helyezni a derékra és indulhat a buli.

- Ezek a segédeszközök a legnépszerűbbek - mondta az üzletvezető. - Megjegyzem, szerintem nem a szín a lényeg, de sokan ebben az esetben is ragaszkodnak a trendi színekhez.

 

Vica állítja, a vibrátorok és egyéb más kiegészítők  sok házasságot mentenek meg. Ugyanis véleménye szerint az éppen ellaposodó félben lévő kapcsolatokat fel lehet dobni velük. Abban a helyzetben alkalmazandók, amikor a felek jól megvannak egymással, csak az egyes szerkezeti egységek már nem működnek úgy, ahogy kellene.

- De nem csak ilyenkor jönnek jól, hanem - s erre kevesen gondolnak - akkor is, ha valakinek olyan betegsége van, ami akadályozza a párkeresésben, azonban ahogy minden embernek, szexuális igényei vannak - magyarázza.

Nos, erre tényleg nem gondoltunk.

Ezen kívül azonban sok furcsa dolgot láttunk. Például egy műanyag alkart is.

- És ez mire való? Férfiak, vagy nők használják? - kérdeztük.

- Hát... Attól függ. - jött a válasz. Mi pedig inkább nem kíváncsiskodtunk tovább.

A játékos kedvűek többféle társasjáték közül választhatnak. Persze, valahogy mindegyik egy rugóra jár: végül az összes játékosról lekerül a ruha. De lehet kapni dobókockát is, amelynek minden oldalán más-más pozitúra ábrája látható. Ez biztosan azoknak szerez boldog perceket, akik nem akarnak mindig, mindent elölről kezdeni.

Apropó, ruha. Számos csipkés, átlátszó szexi fehérneműt is vásárolhatnak a hölgyek. Ám jobbára csak maguknak, ha férfi partnerüknek akarnak kedveskedni, egyedül a tanga jöhet szóba. Abból azonban többféle is van, létezik bohóc- és elefántormány fazonú is. Utóbbi csak azoknak ajánlható, akik megfelelő paraméterekkel rendelkeznek, ha értik, mire gondolok. Kis emberen hülyén mutat a hosszú nadrág...

És még nincs vége a repertoárnak. Gumimell, guminő, gumifej formatervezett szájjal - és egy gumitehén. Fekete-fehér foltos, Mehemed álma, s ha hátulról lökdösik, közben bőg. Tirolban mondjuk, ez nem hat furcsán, de egy panellakásban hamar felfigyelnek rá, így aztán csak óvatosan...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!