Tekerd fel a hangerőt

2019.06.03. 16:00

Köszöntsd a nyarat zalai előadók nyári slágereivel!

Végre itt a június, s úgy tűnik az időjárás is kegyes lesz hozzánk a héten.

zaol.hu

Nincs is jobb dolog, munka után vidám slágerekkel hangolódni a legforróbb évszakra! Ezúttal zalai előadók slágereiből válogattunk, amelyek garantáltan meghozzák a kedved egy kis nyári bulihoz.

Delta – Süt a nap

A listát természetesen a kihagyhatatlan Delta zenekarral kezdjük, melynek Süt a nap című slágerét bizonyára senkinek sem kell bemutatni. A 2011-ben kiadott nóta bár már nem túl friss, még mindig kihagyhatatlan eleme egy nyári grillpartinak.

RIO – Pár lépésre a Balaton

Íme egy frissebb dal a zalai RIO zenekar tolmácsolásában. A zenéhez természetesen videoklip is dukál, melyet Badacsonyon forgattak és garantáltan nyári hangulatba kerülsz, ha megnézed. A Pár lépésre a Balaton című slágert tavaly nyáron már biztosan hallottad, s bizonyára idén is fel fog csendülni egy-egy rendezvényen.

Sláger Tibó – Vár a balatoni nyár

A zalai származású mulatós sztár repertoárjából sem maradhatott ki egy bulizós nyári sláger. A 2016-os dal nem is szólhat másról, csakis a Balatonról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!