Egyéb

2011.09.12. 02:28

Határozottsága mögött belső bizonytalanság rejlik

Aszpazia jeligével írt a 33 éves, sokszínű, művelt, intelligens, megfontolt, diplomás hölgy, aki helyes, objektív és független ítélőképességgel rendelkezik.

Zalai Hírlap

Mindenütt feltalálja magát, a váratlan helyzetekben jól improvizál, probléma esetén a megoldásra koncentrál. Elkötelezetten keresi az igazságot, az elmélyülést, a szellemi munkában szigorú, nem tolerálja a bizonytalanságot. Személyiségében kettősség mutatkozik, a kifelé mutatott határozottsága mögött az állandó megfelelni akarás vágya szorongást jelent számára, melyet azonban jól elrejt a környezete elől.

A külvilággal, más emberekkel és dolgokkal fennálló kapcsolatát a mértéktartás jellemzi. Érzéseit nemigen tudja hatékonyan kimutatni. Sokszor nyugtalanság fogja el, esetenként nyersen viselkedhet, megmakacsolja magát, konokká válik. Nem lehet szabályok közé szorítani, előbb vagy utóbb menekülni fog. Rendkívül tevékeny ember, életerős, vállalkozó kedvű és hatékony, de munkájában nem elég rendezett. Többnyire nem az eredmény, hanem maga a tevékenység érdekli. Saját erejével nem gazdálkodik takarékosan, ezért szüksége van arra, hogy időnként a pihenésre, a feltöltődésre is szakítson időt.

Vigyázzon, hogy ne kerüljön a külső hatások befolyása alá. Legyőzve nyugtalanságát, próbáljon meg párjának több kedvességet mutatni, s kérje meg, hogy több időt szakítsanak a meghitt együttlétekre, melyeknek hiánya csak növeli az amúgy is magas belső feszültségének mértékét. Meg kell tanulnia elfogadnia önmagát, és kevesebbet foglalkozni súlyproblémájával, s akkor megvalósulhat számára a vágyott belső harmónia.

Várjuk olvasóink jeligével névaláírással ellátott leveleit az alábbi adatokkal: életkor, nem, végzettség, foglalkozás, valamint nyilatkozat, hogy a grafológus válasza a lapunkban közzétehető.

Várjuk olvasóink jeligével névaláírással ellátott leveleit az alábbi adatokkal: életkor, nem, végzettség, foglalkozás, valamint nyilatkozat, hogy a grafológus válasza a lapunkban közzétehető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!