Egyéb

2011.03.28. 02:27

Új férfira vágyik - Grafológusunk akár az Ön írását is elemzi!

Fekete tulipán jeligével látta el kézírását az 54 éves, kereskedelmi szakközépiskolát végzett, irodalmi, művészeti és tudományos érzékkel rendelkező, sokoldalú, egyszerűségre törekvő, rendszerető és takarékos; arisztokratikus érzésű, büszke, természetes és egyszerű modorú asszony, aki életkörülményeit tárgyilagosan ítéli meg és számára elengedhetetlenül fontos, hogy odafigyeljenek rá. Megbízható, mindenre odafigyelő nő.

Zalai Hírlap

 

Nem szíveli, ha merev szabályok és formulák közé szorítják, s túlzottan nagy jelentőséget tulajdonít annak, hogy mindig önállónak, határozottnak, fittnek és gondoktól mentesnek tűnjön. Az emberektől elkülönül, elégedetlen önmagával. Inkább befelé fordul, régi történéseken, emlékein mereng, melyek fájdalmat, csalódást okoztak. Kevésbé képes a közvetlen nyíltságra. Gyakran nagy hangsúlyt fektet a mellékes körülményekre, néha-néha könnyelműen viselkedik.

Lelke apró rezdülései, megérzései figyelmeztetik problémáira - melyek párkapcsolatában gyökereznek -, mégsem akar vagy mer változtatni kényelmes és megszokott hétköznapjain. Kifelé kacsingat a kapcsolatából, azonban választani, dönteni nem akar, mert nem szeretne fájdalmat okozni a másiknak.

Nyitott az új információkra, nagyon jó szellemi képességekkel rendelkezik. Lelke mélyén érzi, hogy többre hivatott, azonban kellő bátorság híján fél belevágni valami teljesen új tevékenységbe, s érdeklődési körének megfelelő magasabb szintű szakmai tudás elsajátításába.

Novák Mária grafológus

Várjuk leveleiket név, életkor, nem, végzettség, foglalkozás megadásával, s nyilatkozatot, hogy a grafológus válasza lapunkban közzétehető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!