Két motoros ütközött: egyikük életveszélyesen megsérült

Székesfehérvár - Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett egy motoros, egy másik, továbbá egy személygépkocsi vezetője pedig könnyebben sérült meg a 7-es főút Székesfehérvár-Szabadbattyán közötti szakaszán szombat reggel történt balesetben - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

MTI

Németh-Kész Mónika közölte: a karambolt az okozta, hogy az egyik motoros előzni kezdte az előtte haladó másikat és az az előtt közlekedő kisteherautót. Egy szemből érkező autó miatt fékezett, félrerántotta a kormányt, és az előtte haladó motornak csapódott, majd az ütközés ereje a szemközti sávban közlekedő gépkocsinak dobta.
   
A balesetet okozó 30 éves motorost súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a mentők a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Kórházba. A másik - a balesetben könnyebben megsérült - 48 éves motorosnál elszíneződött az alkoholszonda, ezért ellene közigazgatási, hatósági eljárást indított a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!