Keszthely: bíznak a jó turisztikai szezonban

Reménykedve várják a turisztikai szezont a Balaton-parti városban, a vendégforgalmat biztosan élénkítik, segítik majd a hamarosan elkészülő beruházások Keszthelyen.

Sámel József

Ruzsics Ferenc  polgármester a mólónál tartott ünnepségen kedden beszédében úgy fogalmazott: reményei szerint a város napján átadják a megújult Balaton-parti sétányt, július 14-én pedig a Fő teret. Mindkét beruházás jelentősen meghatározza majd Keszthely arculatát - tette hozzá.

Kiemelte: bízik a jó szezonban, abban, hogy a belföldi turizmus újult erőre kap, hozzásegíti a keszthelyieket ahhoz, hogy a turizmusból profitáljanak.

Manninger Jenő országgyűlési képviselő, a megyei közgyűlés elnöke a Balaton szépségét említve ugyancsak a beruházások fontosságáról szólt. Mértéktartó, de ugyanakkor elegáns lesz a legszebb balatoni város, Keszthely mindkét frekventált tere.


Beszélt arról, hogy tervek vannak, a beruházások sora nem áll le az elkövetkezendő években sem. Folytatódik a programok sora is, ami szintén vonzóvá teszi a települést a vendégek számára. Úgy fogalmazott: a turisztikai szezonnal kapcsolatosan is legfontosabb a remény, s az, hogy az érintettekben legyen lendület és kedv az előrelépéshez.

A szezont szavait követően a Balaton megkoszorúzásával nyitották meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!