Az esküvő jegyében

Immár harmadik alkalommal rendezték meg szombaton a nagykanizsai Hevesi Sándor Művelődési Központban a Kanizsai Esküvő Kiállítást. Közel félszáz kiállító mutatta be portékáját.

Horváth-Balogh Attila


Mint azt Osvald Gáborné szervezőtől megtudtuk: legfontosabb céljuk az volt, hogy átfogó képet adjanak a legújabb trendekről és divatirányzatokról nemcsak az esküvői ruhákkal, hanem minden olyan szolgáltatással kapcsolatban, ami csak felmerülhet az esküvő kapcsán. Voltak itt vőfélyek, a Zalagyöngye Táncegyüttes tagjai három részes műsorukban a hagyományos lakodalmat idézték meg, a menyasszony-kikéréstől kezdve a menyecsketáncig. Bemutatkoztak a Nagykanizsai Műszaki Szakképző Iskola és Kollégium ruhaipari és fodrász tanulói, a nyitótáncot pedig a Batthyány Lajos Gimnázium diákjaitól láthatta a közönség. Ezen kívül természetesen, több tervező és márka is elhozta menyasszonyi ruhakölteményeit.
 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!