Késsel nyakon szúrta haragosát egy 19 éves fiatal Hahóton

Kedden este két 19 éves helybeli fiatal jelent meg rendezni korábbi nézeteltérésüket egy hahóti családnál. A bejárati ajtót betörték, majd egyikük az eléjük lépő haragosukat késsel nyakon szúrta. Dulakodás alakult ki a család és a két támadó között, mely során sikerült támadásukat megtörni.

zaol.hu

A helyszínre érkező mentőszolgálat a nyakon szúrt sértettet és a két támadót elszállította a Kanizsai Dorottya Kórházba, ahol megállapították, hogy a szúrás nem ért létfontosságú szervet, nyolc napon belül gyógyuló sérülés keletkezett. A késsel támadó férfi nyolc napon túl gyógyuló, míg társa könnyű sérülést szenvedett. A részletek kiderítésére és a felelősség megállapítására nyomozás indult - értesítette portálunkat a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.


További rendőrségi hírek:

A bolt előtt bántalmazta falubelijét
Kedden reggel egy hahóti bolt előtt falubelijét bántalmazta egy férfi, miután kérésére nem kapott tőle pénzt. A bolt előtt több vásárlótól is megpróbált kölcsön kérni a férfi, mígnem egyiküket arcon fejelte, mely következtében a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A zavartan viselkedő bántalmazót biztonsági intézkedés keretében – a mentőszolgálat közreműködésével – a Kanizsai Dorottya Kórházba szállíttatta a rendőrség, az ügyben nyomozás indult.

Baleset: felborult a Daewoo
Cserszegtomaj irányából Karmacs felé haladt kedden reggel Daewoo típusú személygépkocsijával egy kehidakustányi férfi, aki egy balra ívelő útkanyarulatban megcsúszott a nedves felületű úttesten, melyről jobb oldalra lesodródva, a vízelvezető árok oldalának ütközve, a tetőlemezén állt meg. A gépkocsi vezetője használta biztonsági övét, sérülése nem keletkezett.

Körözött férfit fogtak el Keszthelyen
A Zalaegerszegi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja által körözött férfit fogtak el a járőrök Keszthelyen, kedden délelőtt. A hévízi lakost a Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Szembetalálkozott a tolvajokkal
Szembetalálkozott pincéjének feltörőivel a sértett Letenyén kedden délelőtt, ám ekkor még nem tudta, hogy a pincéjéből származó fémtárgyakat tolják el mellette taligájukon. A Béc hegyen lévő pincéjét feltörve találta, ezután fogott gyanút, hogy az elkövetőkkel találkozhatott össze. A rendőrség segítségével a helyi fémfelvásárlónál meg is találták a pincéből és annak környékéről eltulajdonított fémtárgyakat, melyeket hiánytalanul visszakapott. Az elkövetéssel gyanúsított három helybeli lakost a rendőrök elfogták, büntetőeljárás indult velük szemben.

Fának ütközött a Renault
Kedden este Türje irányából Zalaszentgrót felé autózott Renault típusú személygépkocsijával egy olasz férfi, aki nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg haladási sebességét, így elvesztette uralmát járműve felett és vészfékezése ellenére nekiütközött a vízelvezető árok túloldalán lévő fának. A gépkocsi vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Kábítószergyanús anyagot találtak a fiatalkorúnál
Kedden este egy zalaegerszegi gyermekotthonban kábítószergyanús növényi törmeléket találtak egy 16 éves fiúnál. A rendőrök a gyanús anyagot lefoglalták és kábítószerrel visszaélés bűntette miatt eljárást indítottak.



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!