Milyen a mi utcánk? - Fotópályázatot hirdet a Centrál Színház

A mi utcánk - Avenue Q című előadásához kapcsolódóan a Centrál Színház fotópályázatot hirdet A mi utcánk címmel.

MTI

 A Centrál Színház MTI-hez eljuttatott közleménye szerint érdekes, megragadó, egyedi fényképeket várnak, a legjobb fotókat Facebook-oldalukon bocsátják közönségszavazásra.
   
A legtöbb szavazatot kapott fénykép készítője kétszemélyes Centrál-bérletet kap: a színház három zenés előadására - az Avenue Q, az Ájlávju és a Cabaret című produkcióra - szóló kétszemélyes belépőt, a második és harmadik helyezett az A mi utcánk - Avenue Q című előadásra nyerhet jegyeket.
   
A pályázóktól egy fényképet várnak a [email protected] e-mail címre november 15-ig, a fotópályázatról további információt a színház honlapján találhatnak az érdeklődők.
   
Mint írták, sem formai, sem műfaji megkötés nincs, az egyetlen szempont, hogy a fénykép legyen valamiért izgalmas, különleges és kapcsolódjon a címhez: A mi utcánk.
   
A Centrál Színház társulata, Puskás Tamás igazgató vezetésével dönt a legjobb fényképekről, amelyek versenyben maradnak. A szavazás november 17. és 21. között zajlik a Facebookon, a nyerteseket a november 24-i Avenue Q előadáson várja a társulat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!