Töretlen érdeklődés

Oda-vissza több, mint háromszáz kilométert tett meg a zala megyei Batykon élő Litvai család azért, hogy részt vegyen lapcsoportunk turisztikai játékának harmadik fordulójában.

B. Kiss László

Munkatársaink vasárnap délelőtt tíz órától a pecsétnyomóval és az ajándék kuponokkal a móri Lamberg kastély kapujánál várták napilapjaink olvasóit, akiknek a PLT nyolc fordulós játékában négy pecsétet kell összegyűjteniük azért, hogy esélyük legyen az értékes nyeremények egyikére. Mór számos látnivalót kínált, a kuponokért pedig számottevő kedvezményt adtak a múzeumban, két étteremben, egy bodajki szálláshelyen, illetve a helyi uszodában is. A zalai családdal a közeli Csókakő várában találkoztunk, amely szintén a játék egyik kuponbeváltó helyszíne volt. A vasárnapi forduló történéseiről szerdai Utazó mellékletünkben részletes beszámolót is olvashatnak majd. Ekkor kapnak az érdeklődők információt a játék következő, negyedik állomásáról is.

Hegyről az étterembe, majd a medencébe

Kincskereső játékunk kapcsolódó cikkei:


Kincset kerestek és találtak

Geocaching - hatalmas érdeklődés

Tanúhegyek csodás világa 

Kincskeresés szép tájakon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!