Polareczki Roland góllal debütált új csapatában a bajnok Maribor elleni találkozón!

Szombat este a szlovén sport televízió nyilvánossága előtt a bajnok Maribor gárdáját fogadta a Nafta Lendava együttese a szlovén bajnokság 2.fordulójában. A várakozásoknak megfelelően a kispadon kapott helyet a frissen igazolt 21 éves magyar támadó, Polareczki Roland.

zaol.hu

A találkozón az esélyeknek megfelelően a bajnok lilák irányították a játékot, és a 36.percben Dalibor Volas révén a vezetést is megszerezték. Polareczki Roland az 59. percben lépett pályára élete első szlovén bajnokiján, miután Bostjan Zelkót váltotta a hazai csapatban. A lendvai együttes sokáig jól tartotta magát, azonban a 84.percben Beric révén kétgólosra nőtt a vendégek előnye. A 88.percben egy gyors hazai kontrát láthatott a stadionba kilátogató mintegy 1500 néző, egy baloldali beadás után az élete első szlovén I.ligás mérkőzésén pályára lépő Polareczki Roland a Maribor védőjét megelőzve közelről kotorta a hálóba a labdát.

Újabb gól már nem született, a bajnok 2-1-re győzött Lendván. Jövő hétvégén muravidéki rangadóra kerül sor Muraszombaton, (NK Mura - Nafta Lendava) amennyiben Kocsis Adrián is megkapja játékengedélyét, ő is bemutatkozhat a szlovén pontvadászatban.

Információ: www.zte.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!