Bulvár-celeb

2024.05.26. 12:34

Nézze meg, micsoda szexszimbólum volt fiatalon Pécsi Ildikó!

Fiatalkorában bolondultak érte a férfiak, és egy ideig ő is sokfelé kereste az igazit.

MW

Forrás: MTI/Keleti Éva

Pécsi Ildikó 22 évesen kapta meg az első filmszerepét, az Aranyemberben Timár Mihály szerelmét, Noémit játszotta, ezzel a szereppel robbant be a köztudatba. Onnantól nemcsak a filmgyár bolondult érte, de a férfiak is. Hosszú évtizedekig ő volt hazánk legnépszerűbb színésznője. . A 60-as években nem volt olyan férfi, aki ne lett volna szerelmes a gyönyörű színésznőbe: elhalmozták ajándékokkal, virággal az öltözőjét. A nők pedig irigykedtek rá, és utánozták a frizuráját, az öltözködését.

Forrás: Fortepan / Hunyady József

A gyönyörű színésznő legnagyobb szerelme a labdarúgó Szűcs Lajos volt, akivel filmbe illő, évtizedeken átívelő szerelem kötötte össze őket egészen Lajos bácsi 2020-ban bekövetkezett haláláig. De mielőtt a focistával megismerkedtek, Pécsi Ildikó szerelmi élete igencsak szövevényes volt, saját bevallása szerint nagykanállal habzsolta az életet és a férfiakat, akik oda voltak a kebleiért - írja a Bors.

Először Váradi Attilához fűzte szerelem, aki nem akarta, hogy a Színművészetire járjon, mert attól félt, akkor elhagyja őt. Félelme be is igazolódott, Ildikó elhagyta, a férfi soha nem nősült meg, élete végéig a színésznőbe volt szerelmes. 

Szilágyi Sándor, becenevén Nick volt Pécsi Ildikó első férje, aki rendezőnek tanult. 1960-ban házasodtak össze, de a frigy mindössze egy évig tartott, mert a színésznő megcsalta. 

Következő szerelme Horváth Ferenc festőművész volt, aki miatta elhagyta a menyasszonyát. De a politika közbeszólt, a festő végül a másik lányt vette el. 

Lőte Attilával szerelmük igazi Rómeó és Júlia történet, a szó legszorosabb értelmében, ugyanis Ildikó Júliát, Attila pedig Rómeót alakította egy előadásban. A közös jelenet annyira jól sikerült, hogy egy ideig együtt is maradtak. 

Ennek a kapcsolatnak a cseh William Bukovy miatt lett vége, aki elcsábította a fiatal színésznőt, és hatalmas szerelem lett belőle. Aztán jött Szűcs Lajos, akivel 51 évet éltek együtt szerelemben, boldogságban. 

Forrás: Fortepan / Szalay Zoltán

Nézegessen Pécsi Ildikó fiatalkori képeiből a Bors képgalériájában!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!