Újabb partner segíti a cselgáncsozókat

2024.06.17. 16:52

Hétfőn a ZMT Hungary Kft-vel írt alá támogatói megállapodást a Zalaegerszegi Judo SE

Újabb szponzori szerződést írtak alá ma a Zalaegerszegi Judo SE-nél: ezúttal a ZMT Hungary Kft. csatlakozott a cselgáncsozók egyre bővülő támogatói közösségéhez.

Varga Andor

Középen ifj. Nagysolymosi Sándor és Biró Dániel Zoltán, a ZMT Hungary Kft. ügyvezetője, balról a cég képviseletében Biró Levente, jobbra Vizlendvai László, a ZJSE tiszteletbeli elnöke

Fotó: Pezzetta Umberto

Ifj. Nagysolmyosi Sándor, a ZJSE vezetőedzője elöljáróban elmondta: ez már az ötödik hasonló örömteli aktus az egyesületnél, melynél minden segítség jól jön, hiszen 150-200 taggal, illetve 30-40 aktív versenyzővel működik.

– A junior válogatott Mátéfi Gáborra, valamint a hónap végén esedékes ifjúsági Európa-bajnokságra készülő Takács Nórára lehetünk mostanság a legbüszkébbek, de természetesen minden cselgáncsozónk egyformán fontos, hiszen a mai kezdők juthatnak majd el egyszer nemzetközi versenyekre. A versenyeztetés, a saját versenyek rendezése, illetve a mindennapi működés (a gyerekekkel négy edző foglalkozik) is bőséges forrást igényel, hiszen a szülők teherbíró képessége sem végtelen, a szövetség pedig a válogatottak esetében sem áll minden költséget. Ezért is nagy öröm, hogy a ZMT Hungary személyében újabb partnert tudhatunk magunk mellett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában