A forduló slágere: Hida - Karos

Világbajnokság ide, világbajnokság oda, a megyei bajnokság focicsapatai még nem fejezték be küzdelmeket. Maradt izgalmas meccs a hétvégére is, szurkolóknak kihagyhatatlan és kötelező: Kentaur Andráshida - Gránit Gyógyfürdő Zalakaros rangadó vasárnap, öt órakor!

Urbanics Pál

A soron következő forduló mérkőzései közül kétségkívül a listavezető Zalakaros andráshidai vendégjátéka ígérkezik rangadónak. A zalaihirlap.hu megkérdezte a csapatok trénereit a mérkőzéssel kapcsolatos várakozásaikról.

Dobos Sándor az Andráshida trénere elmondta, nagyon várják már a hét végi rangadót: - Kellemes érzésekkel vágunk neki a hétvégének, hiszen amit a felkészüléssel kapcsolatban elterveztünk, azt el is tudtuk végezni. A bajnokság legnagyobb esélyese látogat hozzánk és tudjuk, hogy mindent bele kell adjunk, hogy győztesen hagyhassuk el a pályát. Ez lesz a 29. lépcsőfok, hogy felléphessünk a bajnokság végén a dobogóra, hiszen nem titkolt célunk a bronzérem megszerzése. Nem panaszkodni akarok, de tény, hogy elég balszerencsés volt számunkra ez a szezon, sokszor nehezítették sérülések a munkánkat, vasárnap is két nagyon fontos játékosomra nem számíthatok. Végezetül hadd mondjam el, hogy történjék bármi a rangadón, én az eredménytől függetlenül büszke vagyok a csapatra, hiszen ragyogóan teljesítettek ebben a szezonban.

Harcz Lajos a Zalakaros edzője is kemény meccsre számít: - Egy remekül felkészített, nagyon erős Andráshida ellen fogunk játszani, de úgy érzem mi is vagyunk annyira erősek - mind fizikálisan, mind pedig mentálisan -, hogy saját pályáján verjük meg a Hidát. Vannak sérültjeink, de egy ilyen rangadóra - kis túlzással - még a holtak is felkelnek és játékra jelentkeznek. Megpróbáljuk megnyerni a mérkőzést, hiszen a Semjénháza nagyon jön, és egy esetleges vereséggel nagyon nehéz helyzetbe kerülhetünk.

Az Andráshida 56 ponttal a harmadik helyen áll és a Zalakaros után a Zalalövő ellen fejezi be jövő héten a szezont. A Zalakaros 62 ponttal vezeti a bajnokságot és a vasárnapi rangadón kívül még egy éles meccs vár rájuk, hiszen egy hét múlva a Tungsrammal játszanak.

A forduló párosítása (minden meccs vasárnap, 17.00-kor kezdődik):

Zalaszentbalázs SE - Z.Becsali-Tungsram LSE; Kentaur ASC - Gránit Gyógyfürdő SE; FC Napred - Haladás SE Pacsa; Semjénháza SE - Zalaszentiván SE; Ságod LSC - Tormafölde SE; Gelse Termál SE - Zalaszentgróti VFC; Tóth - Hús Pókaszepetk SE - Lenti TE; Let's Do It Technoroll TE - Zalalövő TK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!