Hátba szúrta feleségét egy 60 éves férfi

Egy mányi férfi kedden késő este egy vita során hátba szúrta feleségét, akit a mentők súlyos-életveszélyes állapotban szállítottak kórházba.

zaol.hu

A székesfehérvári mentők diszpécsere jelezte a rendőrségnek kedden este fél tízkor, hogy Mányon egy házban szurkálás történt. A rendőrök a jelzést követően azonnal a helyszínre indultak - tájékoztat az fmh.hu.

Mint kiderült, egy házaspár veszett össze az este folyamán. A vita odáig fajult, hogy a férj egy konyhakéssel hátba szúrta feleségét. Az 52 éves asszonyt a mentők azonnal Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórház Traumatológiai Osztályára szállították. Sérülése súlyos-életveszélyes, ugyanis a kés a lapocka alatt, a rekeszizmot átszúrta.

A 60 éves férjet a bicskei rendőrök előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd ezt követően őrizetbe vették. Az ügyet a továbbiakban a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!