Egyik ütközés követte a másikat a 71-es főúton!

Csütörtök délután kettő ütközés is történt a 71-es számú főúton. Egy teherképkocsi tükrével nekiütközött egy Toyotának - utóbbi vezetője ezt követően egy földútra akart befordulni, de nem vette észre, hogy egy BMW már az előzésébe kezdett.

zaol.hu

Csütörtökön délután közlekedett a 71. számú főúton egy ismeretlen személy egy tehergépkocsival Fenékpuszta irányából Keszthely felé.

A sofőr figyelmetlensége és a jobbratartási kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt járműve bal oldalával áthaladt a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és a bal oldali külső tükörrésze nekiütközött a vele szembe szabályosan, Keszthely irányából Fenékpuszta irányába közlekedő, Toyota Dyna típusú tehergépkocsi baloldali külső tükrének, amely az ütközést követően eltörött. Az ütközést követően az ismeretlen jármű vezetője megállás nélkül továbbhajtott.

Az ütközést követően a Toyota Dyna vezetője balra egy földútra kívánt befordulni. Az irányváltás előtt nem vette észre a mögötte érkező és az ő előzését megkezdő, BMW típusú személygépkocsit, amely elé bekanyarodott. A BMW vezetője vészfékezett, s azzal egy időben balra húzódott, de járműve jobb elejével nekiütközött a Toyotának. Az ütközést követően a járművek a baloldali földes út torkolatában álltak meg.

A közlekedési balesetekben személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében a Keszthelyi Rendőrkapitányságon indult eljárás. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!