Motoros vezetéstechnikai tréninget tartottak Zalaegerszegen

A Zalai 76-os Motoros Egyesület és a Zala Megyei Baleset-megelőzési Bizottság közös szervezésében vezetéstechnikai tréninget és túrát tartottak Zalaegerszegen április 18-án.

zaol.hu


A 2009-ben nagy sikert aratott program folytatásaként megtartott tréningen rendőrségi motoros kiképző irányításával a Zala Volán oktatóbázisán különböző vezetéstechnikai fogásokat sajátíthattak el a résztvevők, akik felváltva kaptak tanpályai képzést, valamint részt vettek egy nyolcvan kilométeres túrán.


A motoros túra útvonalán három helyszínen (Pacsán, Hévízen és Zalacsányban) mérték a résztvevők felkészültségét KRESZ-ből, ügyességből, elsősegély-nyújtási ismeretekből, valamint baleset- és bűnmegelőzési témakörökből.

 


A programon összesen 10 (6-8 fős) csapatban vettek részt a motorosok, akik között voltak versenygéppel, kismotorral, nagymotorral, chopper-rel érkezők, s természetesen a hölgyek is képviseltették magukat: három női motoros szállt nyeregbe. A zalai motoros rendőrök meghívására pedig négy szlovén motoros járőr is tesztelte ügyességét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!