Amatőrök: a rendőrség előtt sodorták a füves cigit

A székesfehérvári rendőrkapitányság épülete előtt sodorta és szívta el a füves cigarettát három fiatal; ketten elismerték, hogy a kocsijukban talált növényi törmelék kábítószer.

MTI

A rendőrkapitányság épületéből egy rendőr vette észre, hogy a kapu előtt álló autóban fiatalok cigarettát sodornak és azt elszívják. Az ellenőrzés során a kocsiból növényi törmelék került elő, amelyről az autóban ülők közül két tatabányai férfi elismerte, hogy kábítószer - mondta Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
   
A fiatalok azt mondták, hogy a büntetés-végrehajtási intézetbe beszélőre ment társuk visszaérkezéséig akarták "elütni az időt" a kábítószeres cigaretta szívásával - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados.
   
A rendőrök mind a három fiatalt mintavételre állították elő, a kocsiban talált növényi törmeléket, cigarettás papírokat, csikkeket lefoglalták. Két férfit gyanúsítottként hallgattak ki, a velük levő fiatal nő tanúként szerepel az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!