Az év kudarca! Hatszázmilliót buktak el Nagykanizsán

Késve adta fel a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács munkaszervezete által hiánypótlás keretében bekért dokumentumokat Nagykanizsa önkormányzata - ez a volt nyomdaépület felújításához kért 600 millió forintos állami támogatás elvesztését jelenti.

Szalabán Attila

Múlt hétfőn érkezett meg a hivatalos értesítés Marton István, Nagykanizsa polgármestere irodájába: a dél-zalai város nem teljesítette határidőre az Erzsébet tér 14-15. számú, volt nyomdaépület felújítása érdekében beadott pályázat követelményeit. Jelesül: a hiánypótlásra felszólító levél után megadott határidőre nem küldte el a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség által bekért plusz dokumentumokat. 
 
- Két esztendő megfeszített munkája veszett most kárba - mondta érdeklődésünkre Marton István. -  Beszéltem már a regionális fejlesztési tanács elnökével, a munkaszervezettel, Göndör István országgyűlési képviselő úrral, a szakminisztériummal. A határidő be nem tartása azonban jogvesztő hatályú, úgyhogy gyakorlatilag nem látok esélyt arra, hogy sikerüljön valamit elérnünk. Ami történt, az számomra az év kudarca.

Úgy tudjuk, a hiánypótlás késésének okát később fogják kivizsgálni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!