Csillag születik: A Kutyakölykök komikus nagyvárosi korrajza nem volt elég a döntőre

Két produkcióban is színpadra léptek a Kutyakölykök a Csillag születik szombati adásában. A tét a döntőbe kerülés volt, ám ez végül nem sikerült, noha a mindig kritikus és szigorú Fáy Miklós a legnagyobb meglepetésre közölte: nélkülük nem tudná elképzelni a döntőt. Hogy akkor miért adott csak hét pontot, rejtély

zaol.hu

Nehéz estéje volt a Kutyakölyköknek, hiszen amellett, hogy ezúttal két produkcióvak kellett készülniük, saját bevallásuk szerint is fáradtak voltak.
A Csillag születik színpadán elsőként  Veres Robival alkottak „egy párost” a zalai fiúk.

A formáció egészen különlegesre sikeredett: Robi rappeléssel kezdte: „rázzátok, én meg hagyom” - zárta az első etűdöt, majd jött a fiúk tánc, a Robi adta a ritmusra „nyomták”, majd átvették a rapper szerepét: „Könnyű vagy Robi, nincs rajtad háj, jól érzed magad nekünk ne dumálj!” - zárult a közös produkció.


- Elmebeteg, elmebeteg - mondta Fáy András a produkció után, célozva arra, hogy jó volt, de mégis valahogy kissé kusza. 

Mint Stohl András a fellépés után kiemelte: a produkció során beszakadt a színpad az egyik táncos alatt, ám ebből semmit sem lehetett észrevenni.

- Büszke vagyok rájuk, nem mondom sokszor, de a megfelelő pillanatban, mikor szükségük van rá, kimondom - mondta a csapat bevezető kisfilmjében Varga János koreográfus, aki lazításként bowlingozni vitte a fiúkat.  A pihenés rájuk is fért, hiszen sokat dolgoztak az elmúlt időszakban.

A fiúk  önálló produkciójában, a Nagyvárosi legényesben egy újabb arcukat mutatták meg: elegánsan, aktatáskával zötykölődtek a buszon, s talán eddig soha nem látott ördögi tempót diktált a lábuk.


A zalai srácok igazi nagyvárosi szocio életképet varázsoltak a színpadra: a mindennapi taposómalom, a másik emberen való átlépés, a közönyösség, az arctalanság komikus jellemrajza volt az esti fellépés, melyet a zsűri így pontozott:

Oroszlán Szonja:  9
Fáy Miklós 7
Hernádi Judit 8
Szirtes Tamás 9

33 pont, amivel végül sereghajtók lettek a fiúk, viszont a mindig kritikus és szigorú Fáy András a legnagyobb meglepetésre közölte: nélkülük nem tudná elképzelni a döntőt. Itt még bízhattunk a közönség voksaiban, aztán lezárták a szavazást és jöttek a döntőbe jutattak:

Vásári André
Csikó Szabolcs
Tabáni István
Veres Robi

A nézők és a zsűri döntése alapján a Kutyakölykök  és a Bad Boyz nem jutott a döntőbe.  

 A zalai fiúk kemény küzdelemmel, fáradságos munkával jutottak idáig, mely után vélhetően a pihenés jön. Mint az egyik kisfilmjükben viccesen megjegyezték, álmuk, hogy kicsit nagyívben elkerüljék a próbatermet, ám reméljük, nem pihenek sokat, hazajönnek, s fojtatják azt, amit eddig is.

 

Minden a Kutyakölykökről a kapcsolt anyagok között!


Nem látta a szombati adást? Nézze meg a Kutyakölyköket itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!